fbpx
4DOGS

65% ökad försäljning för hundälskande
e-handel

Tjänster

  • Google Ads sökannonsering
  • Google Shopping

4dogs.se är en av Sveriges mest personliga webbutik för dig som har hund. Företagets specialområden är pälsvård, grooming och utställning. Hos 4Dogs hittar du allt som gör livet enklare och roligare tillsammans med din hund. De vänder sig till engagerade hundägare samt hemma- och professionella hundfrisörer som uppskattar prisvärda produkter med bra kvalitet.

4Dogs har tidigare jobbat med Google Ads, men nu önskade företaget hjälp med en tydlig strategi för annonsering. Vi skapade flera olika kampanjer och annonserade via Google shopping – redan efter två månader lyckades vi öka intäkten med 23% för hela kontot. 

Vi arbetar aktivt med att både analysera och optimera våra insatser. Resultatet av det är att 4Dogs i dagsläget har ökat sina intäkter med 65% samtidigt som vi effektiviserat lönsamheten i kontot med 33%, vilket betyder att de har ökat sin ROAS (Return on ad Spend) via digital marknadsföring.

Vill du också öka dina intäkter?
Kontakta oss här!

 

“Det är en trygghet att ha AdGrowth som samarbetspartner i vårt arbete med Google Ads. Genom regelbundna möten stöttar de oss i vårt eget arbete samtidigt som de ligger steget före, ger förslag till förbättringar och tar aktiv del i utvecklingen av kontot. De är dessutom mycket lätta och trevliga att samarbeta med, alltid engagerade och snabba på att återkoppla. AdGrowth har verkligen hjälpt oss skapa god lönsamhet på Google Ads och vi känner stort förtroende för deras kompetens”

– Ingrid Dahlgren, 4Dogs

Saknar du en tydlig strategi framåt?

Vi har hjälpt flera företag med leadsgenerering, branding och marknadsföring.
Kontakta Daniel Iivari så berättar han hur vi kan hjälpa dig till ökad lönsamhet.

Quickview

Close

Categories