Bit Addict
En visuell förvandling som speglar den
digitala passionen

Bit Addict är ett ingenjörsföretag med breda kompetenser inom teknisk fysik, datateknik, mekatronik, IT och elektronik. De erbjuder konsultexpertis, kompletta utvecklingsprojekt och underhåll av system inom flera olika områden.

Tjänster

Grafisk Profil / Webb / Marknadsföring

Uppdraget

Vid start upplevde Bit Addict att det visuella intryck de gav på sin webb inte kändes riktigt bra. Det återspeglade inte företagets kompetens och förmåga att jobba i framkant med det senaste inom digital teknik. De såg inte ut som de kände sig helt enkelt och bad oss att ta fram en ny modern design som på ett enhetligt och genomtänkt sätt speglade företaget och deras tjänster.

Lösningen

Vi tog fram en grafisk profil och en tydlig visuell identitet med utgångspunkt i den färgskala Bit Addict redan använde och ville behålla. De nya grafiska riktlinjerna skapade skärpa i den visuella kommunikationen och känslan av professionalitet lyftes ytterligare. En ny webbsida togs fram med modern funktionalitet och väl genomtänkt SEO.
Under projektets gång växte förtroendet så när den nya visuella identiteten fastställts och implementerats på webben fick AdGrowth även förtroendet att sköta Bit Addicts digitala marknadsföring.

Bit Addict
Resultatet

Bit Addict har i dag en webbplats som med en känsla av tydlighet och professionalism förmedlar företagets förmåga att ligga i framkant. Den nya grafiska profilen stärker företagets varumärke och gör att de nu faktiskt ser ut så som de känner sig. Deras digitala passion går som en röd tråd genom all deras visuella kommunikation och nya kundrelationer skapas tack vare den uppdaterade webbsidan.

"Det vi behövde var en hemsida som matchar det vi gör, och det har vi verkligen fått. Trafiken har ökat jättemycket och det märks tydligt att fler kunder hittar oss online. Den nya grafiska profilen och den nya hemsidan ger helt klart ett mer seriöst intryck. Vi är väldigt nöjda!"

Veronica Lilja
Marknadsansvarig och Ekonom

Våra case

Utforska våra case

Vill du veta mer om våra kundcase?