fbpx
ELEKTROKYL ENERGITEKNIK AB

En tydlig röd tråd genom hela varumärket

Tjänster

  • Varumärkesarbete
  • Grafisk identitet
  • Varumärkeswebb
  • Konceptutveckling

Elektrokyl Energiteknik AB har varit verksamma i nära 80 år och erbjuder alla typer av installationer gällande värme, kyla och ventilation. Vårt uppdrag var att skapa en röd tråd i företagets kommunikation, öka deras digitala närvaro och förstärka deras varumärkesidentitet.

Lösning

– Varumärkesarbete
– Varumärkeswebb
– Konceptutveckling
– Copywriting
– Sociala Medier-strategi

Saknar du också en tydlig varumärkesstrategi?

Kontakta oss här!

One Stop Shop – En helhetslösning

Vi har lyckats stärka Elektrokyl Energiteknik AB:s varumärke och tydliggjort företagets erbjudande. Vårt fokus har varit att positionera varumärkets identitet genom att lyfta fram medarbetarna. För att tydliggöra företagets erbjudande använde vi oss av konceptet “One Stop Shop”. Det förmedlar att Elektrokyl Energiteknik AB har en kompetensbredd som sträcker sig över alla yrkesområden inom energieffektivisering. Vi har även lyckats ta ett stort steg mot digitaliseringen i en annars konservativ bransch.

“Vi upplever att AdGrowth tog uppdraget väldigt seriöst och gjorde ett noggrant reasearcharbete innan de startade arbetet. För att skapa sig en rättvis bild av Elektrokyl Energiteknik involverade och lyssnade AdGrowth på flera personer med olika roller hos oss. Vi fick hjälp med både hemsida och ett omtag kring vårt varumärke som förtydligade vår identitet. Det kändes seriöst att vi fick ett helt team som hjälpte oss samtidigt som vi hade en tydlig kommunikation med vår kontaktperson.”

– My Karlsson, marknadsansvarig, Elektrokyl Energiteknik AB

Vill du ta nästa steg i din digitala resa?

Kontakta Daniel Iivari så berättar han mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag att få en större digital närvaro med med grund i en noga framtagen strategi.

Quickview

Close

Categories