ema
Digging deep, aiming high

Ett av Sveriges största och bredaste utbud av grävmaskinsskopor, hittas hos ema. Med fokus på kvalité och upplevd kundglädje lämnas inget åt slumpen. ema jobbar stenhårt för att ta fram de bästa lösningarna för varje enskild kund. 

Tjänster

Grafisk Profil / Webb

Behov

ema anlitade oss 2019 med en önskan om att gräva djupare i deras varumärkesidentitet och ta fram en visuell identitet som på ett tydligt sätt speglade den inre kärnan i verksamheten.

Lösning

Med utgångspunk i den redan befintliga färgprofilen och logotypen hjälpte vi till att förfina och förtydliga det befintliga visuella uttrycket. En grafisk profil arbetades fram och mynnade ut i en ny form av tyngd i kommunikationen. Strax därefter togs en ny webbsida fram, med fokus på att förmedla en känsla av modernitet och kvalitet.

ema
Resultatet

Den nya grafiska profilen gav det visuella uttrycket ny kraft. ema har idag en webbplats som speglar verksamheten och dess vision, vilket både har genererat fler affärer och en stolthet inom organisationen. Med en tydlig och samlad företagsidentitet bryter ema nu ny mark.

"Vi är väldigt nöjda och upplever att vi har fått ett fantastiskt bra bemötande av AdGrowth och återkopplingen har skett i stort sett ögonblickligen, vilket vi tycker är ett stort plus. Vår nya visuella identitet speglar hur vi vill uppfattas och har lett till en ökning av affärer genom vår hemsida, vilket såklart känns jättekul!"

Samuel Lundberg
VD

Våra case

Utforska våra case

Vill du veta mer om våra kundcase?