Länghemskök
Familjeföretaget som fick en
ökad närvaro online

Året var 1951 när familjeföretaget Länghemskök grundades. Produktionen av färdigmonterade köksskåp har sitt ursprung i staden som pryder företagsnamnet, Länghem. Där produceras köken än idag, men de färdiga köken hittas även i Västerås och hos ett flertal återförsäljare runt om i södra Sverige.

Tjänster

Webb / Produktkatalog

Behov

Länghemsköks och AdGrowths gemensamma resa grundar sig i att de ville ha hjälp att stärka sitt varumärke. En mer modern och effektiv närvaro online var utgångspunkten. Det visuella skulle få ett stilrent och modernt uttryck samtidigt som företagets historia och hantverk skulle få ta plats och briljera.

Det nya visuella uttrycket vi skapat för Länghemskök gav dem ett bra första intryck av oss, vilket innebar att samarbetet och resan tog ny fart. Vi fick förtroendet att på ett genomtänkt och enhetligt sätt ta fram en ny hemsida och en tillhörande produktkatalog. Önskemålet var att Länghemsköks inre identitet skulle speglas på ett tydligt sätt och inbringa en tydlig visuell helhet.

Lösning

För att skapa ett levande och dynamiskt första intryck samtidigt som den rätta känslan av företaget förmedlades så kombinerades färgstarka bilder på produkter tillsammans med svartvita bilder på människor. 

Länghemskök
Resultatet

Resultatet blev en mer lättnavigerad hemsida där design och känsla samspelar på ett genomtänkt och tilltalande sätt. Hemsidan och produktkatalogen har genererat ett stort värde för företaget, då det har skapat en tydlig röd tråd men också eftersom de har genererat väldigt mycket beröm från kunder och externa parter.

"Vi fick ett väldigt seriöst första intryck av AdGrowth. Detta är ett företag med fokus på helheten!"

Dennis Engström
Länghemskök

Våra case

Utforska våra case

Vill du veta mer om våra kundcase?