MAPE Plastics
En företagsresa i raketfart

Mape Plastics AB är ett polymerföretag som grundades av bröderna Magnus och Per Waldenström 2001. Idag är företaget en av Nordens ledande distributörer av termoplaster och trots att mycket har hänt sedan start är målet fortfarande lika tydligt: att leverera det bästa tänkbara material till kunderna. 

Tjänster

Grafisk Profil / Webb

Behov

Samarbetet mellan Mape Plastics och AdGrowth inleddes i mitten på 2018. Eftersom företaget hade ambitionen att växa inom den digitala världen var en ny hemsida ett naturligt första steg att ta. Förtroendet för oss växte då vi ansågs vara lyhörda, lösningsorienterade och framförallt engagerade. Hemsidan var således första steget mot ett långvarigt och givande samarbete.

Lösning

Vi började med att skapa en ny hemsida där Mape Plastics identitet, företagskultur och passion tydligt lyfts fram. Tack vare ett bra samarbete växte visionen och en ny grafisk profil påbörjades. Parallellt med processen i att skapa den nya grafiska profilen påbörjades resan mot Mape Plastics 2.0! AdGrowth producerade copy och kreativt material på högvarv. En introduktionsfilm producerades och en fotografering ägde rum för att höja webbens innehåll och utseende ytterligare. 

MAPE Plastics
Resultatet

Lorem ipsum

"Reaktionerna vi har fått har varit väldigt positiva, både från kunder och leverantörer. Hela företaget har fått ny energi. Dessutom har vi för första gången blivit nominerade i kategorin ’Bästa Distributör’ i plastbranschens årliga händelse – Swedish Plastics Industry Awards. Något vi är väldigt stolta över. Vi tror att vårt samarbete med AdGrowth och utvecklingsresan till Mape Plastics 2.0 har haft en stor inverkan på vår nominering."

Per Waldenström
delägare av Mape Plastics AB

Våra case

Utforska våra case

Vill du veta mer om våra kundcase?