fbpx
MASKINO

Kampanj för Sveriges bästa arbetsplats

Tjänster

  • Webbdesign
  • Produktfoto
  • Webbutveckling
  • Copy
  • Google Ads

En helt ny arbetsplats formad för framtiden

Vi fick i uppdrag att på 4 veckor lansera en kampanjsite för Sveriges bästa arbetsplats. Maskino AB i Göteborg är exklusiv återförsäljare av det japanska grävmaskinsmärket Kubota. Vi hjälpte till att lyfta fram den nya modellen KX060-5. Innehållandes de senaste innovationerna och en hytt med hög komfort och standard skapas en ny arbetsmiljö för förarna. Vi kallar det Sveriges bästa arbetsplats.

Uppdrag

Vi ville skapa en kampanj utöver det vanliga. För att lyckas med det behövdes nytt bildmaterial att arbeta med. Med kreativa ljuslösningar och experimenterande med slutartider tillsammans med en läcker maskin fångade vi en grym känsla.

Kampanjen har krävt nytänkande strategier och ett nytt sätt att se på grävmaskinen. Vårt fokus låg i att lyfta fram de stora egenskaperna i den lilla maskinen. På webben var det därför viktigt att skapa en wow-faktor och en exklusiv känsla med hjälp av pampiga bilder och en interaktiv webb.

Resultat

Tidspressen på projektet var en spännande utmaning. Men efter 4 veckors intensivt arbete i en tight projektgrupp kunde vi lansera en kampanjsite vi och Maskino känner stolthet över. Kampanjen är i full gång och nu pågår arbetet med att marknadsföra och generera leads.

Vill du också ta nästa steg?

Vi har hjälpt flera företag med branding, e-handel och marknadsföring.
Kontakta Daniel Iivari så berättar han hur vi kan hjälpa dig till ökad lönsamhet.

Quickview

Close

Categories