fbpx
PROFLOW

En enhetlig design
som gav ökat Flow

Tjänster

  • Grafisk Profil
  • Webb
  • Marknadsföring

ProFlow är ett oberoende konsultföretag inom lager och logistik. De erbjuder strategiska logistikflöden och innovativa lösningar för e-handlare, handelsbolag och produktionsbolag. Sedan starten 2006 har de designat flera av de mest kostnadseffektiva lagren i Europa. Genom skräddarsydda och heltäckande lösningar så skapar ProFlow gynnsamma affärsflöden för sina kunder.

Uppdrag

ProFlow anlitade oss 2016 då de ville ha hjälp att göra om sin hemsida. Två år senare ville de uppdatera hemsidan igen. De upplevde att deras grafiska profil var spretig och saknade en tydlig röd tråd, så inför nylanseringen av webben 2018 fick vi förtroendet att uppdatera den visuella identiteten.

Lösningen

Med den redan existerande logotypen som utgångspunkt tog vi fram en ny grafisk profil. Det nya visuella uttrycket skapade ett enat intryck och implementeras snabbt i allt tryckt material. Visitkort, montrar och presentationer speglade den nya designen och kort därefter gjorde den nya hemsidan det med.

Resultatet

Med en ny grafisk profil skapades ett enhetligt intryck av verksamheten. Det visuella uttrycket gavs nytt liv och har lämnat både de anställda och deras kunder med ett mer professionellt intryck.

"Det kändes rätt redan från start. Vi har verkligen fått ett bra bemötande och det har hela tiden förts en bra dialog. Det visuella uttrycket känns helt rätt och vi är stolta över att ha ett så proffsigt material i ryggen när vi möter våra kunder."

– Charlotte Elmquist, VD på Proflow

Vill du också ta nästa steg?

Vi har hjälpt flera företag med branding, e-handel och marknadsföring.
Kontakta Daniel Iivari så berättar han hur vi kan hjälpa dig till ökad lönsamhet.

Quickview

Close

Categories