fbpx
RELEYE

Med sikte på effektiva kundupplevelser

Tjänster

  • Webbdesign
  • Webbutveckling

Releye är ett strategi- och IT-konsultbolag som är experter inom CRM, digitalisering och affärsstrategi. De arbetar med plattformarna Microsoft och Salesforce med målet att göra sina kunders arbetsdag enklare och mer effektiva. Releye arbetar bland andra med Svenska Fotbollsförbundet, Trygg Hansa och Skistar. Tillsammans tar de fram koncept och lösningar som skapar genomtänkta kundupplevelser.

Vill du också ha en webb som ger
bättre kundupplevelser?

Kontakta oss här!

Prestanda möter användarvänlighet

Releye gav oss uppdraget att designa och bygga en ny webb med fokus på prestanda och användarvänlighet vid administration. Det löste vi genom att bygga ett eget tema där vi la en bra grund med återanvändbara block, vilket underlättar för Releye att i framtiden kunna publicera innehåll själva på ett enkelt sätt. För att säkerställa en framtida lätthanterlig skalbarhet valde vi att använda oss av två moderna ramverk, Tailwind CSS och Alpine JS, som effektiviserar eventuell vidareutveckling framåt.

 

Förutsättningar som förenklar

Resultatet blev en användarvänlig webb med ett helt nytt utseende. Förutom att förbättra funktionaliteten skapade vi ett uppdaterat grafiskt uttryck med ny färgpalett, nytt typsnitt och ett nytt bildmanér. Nu är Releye redo för framtiden och har alla förutsättningar att fortsätta göra det dom gör bäst – att förenkla och effektivisera sina sina kunders arbetsdagar.

“Vi är jättenöjda med AdGrowth och projektet som helhet. De lyckades fånga våra tankar och idéer under workshopen. Resultatet blev en hemsida vi känner oss väldigt nöjda med och som vi ser fram emot att jobba med. Vi har känt oss trygga i projektet och de ansvariga hos Adgrowth är tydliga och återkopplar snabbt”

– Hanna Alricson, marknadsansvarig Releye

Vill du också ge dina kunder en användarvänlig upplevelse?

Kontakta Daniel Iivari så berättar han hur vi kan hjälpa dig till en effektiv webb som presterar bättre.

Quickview

Close

Categories