fbpx
SUPER 9

För att bygga på höjden
krävs en stabil grund

Tjänster

  • Varumärkesmanual
  • E-handel
  • Marknadsföring
  • Fotografering

SUPER 9 är idag återförsäljare av det egna varumärket Super 9 som är ett av marknadens bästa ställningssystem. Där målet är att leverera ergonomiska, effektiva och stabila byggnadsställningar till hantverkare runt om i landet. Ett företag med produkter där kvaliteten toppas och priset pressas.

Uppdraget

När samarbetet påbörjades var Super 9 i startgropen. Det fanns bra produkter, stor kompetens och lång erfarenhet. Men det saknades ett varumärket som faktiskt matchade affärsidén och produkterna. Uppdraget var till en början endast en e-handel, men när vi väl började diskutera behovet visade sig att vi behövde börja i en annan ände.

 

Lösningen

Vi började därför med en workshop för att ta reda på varumärkets riktiga identitet och erbjudande. Detta utgjorde en bra grund för att ta fram en varumärkesmanual som matchade Super 9. När varumärkesmanualen, den grafiska profilen och logotypen var nedskrivna kunde vi påbörja e-handeln. Men för att lyfta e-handeln till samma höjder som deras produkter investerade Super 9 i en fotografering, så att materialet kunde spegla varumärket, hela vägen. Idag arbetar vi med den digitala marknadsföringen åt Super 9, för vi vet hur viktigt efterarbetet är när du väl har investerat i såväl varumärkesmanual och fotografering som en fantastisk e-handel.

Resultatet

Idag finns det en tydlig varumärkesmanual som sammanfattar såväl det grafiska som kommunikativa delarna i Super 9. Vi talar så ofta om den röda tråden och att faktiskt börja i rätt ände, Super 9 är ett företag som förstod innebörden av att ta ett steg tillbaka kan generera två ordentliga steg framåt. För idag är den röda tråden ett faktum.

"Samarbetet har gått över förväntan och det har aldrig varit några problem. Det är alltid mer än vad man tror som behöver göras men resultatet har verkligen lyft Super 9. Under arbetets gång har den täta kontakten varit en trygghet och även om det inte genererat några direkta affärer än så har det säkerligen bidragit till många. Med tanke på det professionella intrycket och den smidiga e-handeln."

– Patrik Karström, VD Super 9

Vill du också ta nästa steg?

Vi har hjälpt flera företag med branding, e-handel och marknadsföring.
Kontakta Daniel Iivari så berättar han hur vi kan hjälpa dig till ökad lönsamhet.

Quickview

Close

Categories