Upplevelsepaket

Se upplevelser
med nya ögon

Tjänster

Webb
E-handel
Grafisk identitet
Koncept

Strategi
Marknadsföring
SEO

Upplevelsepaket.se erbjuder kompletta resepaket skräddarsydda efter dina önskemål. De behövde stärka sitt varumärke, utveckla webben och skapa en tydlig digital strategi. Allt för att skapa ett större värde för sina samarbetspartners, kunder och sin affär.

Lösning

  • Ny grafisk profil
  • Ny webb med förbättrad UX-design
  • Smidigare bokningssystem
  • Strategisk kommunikationsplan
  • Digital marknadsföring

“Denna satsning betyder otroligt mycket för oss. Tack vare detta samarbete kommer vi nå ut till en större målgrupp både nationellt och internationellt.”
– Yvonne, Upplevelsepaket.se

All inclusivelösning för en bättre bokningsupplevelse

Slutresultatet blev en ny webb med förbättrad UX-design för att få fler konverteringar och högre kundnöjdhet. Idag har företaget en användarvänlig webb för besökare, medarbetare och samarbetspartners. Vi har skapat en plattform som gör det mer tidseffektivt att hantera kommunikation och bokningar. Med ett automatiserat flöde i företagets hanteringsprocess kan de nu lägga mer tid och fokus på verksamheten.

Med hela Sverige som
destination

AdGrowth sköter idag all digital marknadsföring för Upplevelsepaket. Arbetet innebär större synlighet och högre varumärkeskännedom via SEO och annonser – både på Google och i sociala medier. 

Vad väntar
du på?

Vi har även hjälpt flera andra företag som bland annat Maskino och Liftexperten. Kontakta Oskar Johnsson så får du veta hur vi kan hjälpa dig.

Telefon: 0700-500616
E-post: oskar@adgrowth.se