Content & Kommunikation

Sociala
medier

Både dina kunder och medarbetare spenderar varje dag tid i sociala medier. Stärk ditt varumärke genom att finnas där de är och interagera med dina följare.

Över 80% av Sveriges befolkning använder sociala medier. Det betyder att det är just där som många av dina både nuvarande och befintliga kunder finns. Det bästa sättet att möta och interagera med dina kunder är att synas på just de platser där de redan befinner sig. Att arbeta aktivt med sociala medier är idag viktigt för såväl B2B som för B2C-verksamheter.

Undrar ni vilka sociala kanaler ert företag bör synas på och vilken strategi ni bör ha? När ni anlitar oss på AdGrowth etablerar vi ett nära samarbete mellan oss där vi sätter oss in i er verksamhet och er tonalitet så att allt blir äkta och på riktigt. Vi lyssnar in era målsättningar och använder sedan vår breda kompetens för att stärka er närvaro på sociala medier och nå ut till er målgrupp.

Vi lyssnar in era målsättningar och använder sedan vår breda kompetens för att stärka er närvaro på sociala medier och nå ut till er målgrupp.

Vi är vassa på att formulera oss och vet vilken känsla bilderna bör förmedla för att få till det där perfekta inlägget. Vi tar fram nya ideér för era sociala medier men arbetar också praktiskt med att schemalägga och publicera era inlägg så att ni slipper lägga tid på det. Strategin, målsättningar och syftet med era sociala medier sätter vi tillsammans med er och arbetar sedan aktivt mot uppsatta mål för att nå bästa möjliga resultat. Vi mäter, analyserar och optimerar löpande våra insatser så att vi tillsammans hela tiden blir lite bättre.

Sociala medier är otroligt föränderligt och kanalerna är kända för sina snabba svängningar. Men med vår hjälp behöver du aldrig oroa dig för att inte hänga med. Vi har stenkoll på de olika sociala plattformarna och investerar mycket tid i att säkra att vår kunskap alltid är up to date, något våra uppdragsgivare uppskattar mycket. För många av våra kunder står vi även för produktion av Foto och Film för att säkerställa en hög kvalitet på innehållet. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att dra nytta av potentialen i sociala medier och hur det går till i praktiken.

Kan vi hjälpa dig?

Behöver ni hjälp med er digitala närvaro men vet inte vart ni ska börja? Kontakta oss så kan vi hjälpa er vidare. KONTAKTA OSS

Alla tjänster inom

Content & Kommunikation

01
Grafisk design

Design som skapar känslor och engagerar.

Läs mer
02
Sociala medier

Stärk ditt varumärke bland dina kunder och medarbetare.

Läs mer
03
Copywriting

Träffsäkra texter som lyfter din digitala närvaro till nästa nivå.

Läs mer
04
Foto & Film

Foto och film med känsla, edge och hög kvalité.

Läs mer

Våra case

Utforska våra case

Vill du veta mer om våra kundcase?