Karriär

Vill du
joina
vårt team?

Vi letar alltid efter digitala talanger!

AdGrowth är en digitalbyrå med fokus på tillväxt genom utveckling av den digitala affären. Med utgångspunkt i en djup förståelse av våra uppdragsgivares affärer, koncept och varumärken levererar vi genomtänkta digitala lösningar bestående av webb, varumärkesutveckling, digital marknadsföring, content och grafiskt skapande. Lösningar som leder till fler och bättre affärer för våra uppdragsgivare.

Att vara en del av AdGrowth innebär att jobba tillsammans med ett team som är passionerade, drivna och nyfikna på att alltid lära sig mer och röra sig framåt. En arbetsplats med högt i tak, där vi älskar nytänkande webblösningar, snygg grafisk design och affärsdriven marknadsföring.

Vi erbjuder

  • Ett stimulerande och utvecklande arbete på en växande digitalbyrå
  • Trevliga, prestigelösa medarbetare med många års erfarenhet av branschen
  • Ett team som tycker om att ha roligt tillsammans! Vi älskar mysiga frukostar, att träna ihop, roliga After Works´s och missar sällan vår fredagsfika
  • Högt fokus på innovation och utveckling – tid avsätts varje vecka för att utveckla vårt erbjudande och öka vår kompetens
  • Flera kickoffer och roliga aktiviteter per år
  • Högt engagemang i din personliga utveckling

 

Förutom härliga kollegor och en modern och trivsam arbetsplats i Simonsland så erbjuder vi andra förmåner som toppmoderna arbetsredskap, flexibla arbetstider, 30 dagars semester och ett generöst friskvårdsbidrag. Framförallt erbjuder vi dig möjligheten att få vara med på en fantastisk resa och ha roligt under tiden!

Vi växer och söker ständigt nya digitala talanger. Kolla in våra lediga tjänster här, eller skicka en spontanansökan så kanske vi ses snart.

Sök till oss

Se våra lediga tjänster här!

Spontanansökan

Finns det inga lediga tjänster just nu? Skicka en spontanansökan till oss.

Ansök här

LIA / Praktik

Studerar du och söker LIA eller praktikplats? Skicka ditt CV till oss idag.

Ansök här

Är du vår nästa kollega?

Vi letar alltid efter nya talanger som har samma passion som oss!

Ansök här