Söker du praktikplats?

Vill du fördjupa dina kunskaper inom digital marknadsföring och göra din praktik på en digitalbyrå i ständig utveckling? Vad bra, då har du hamnat helt rätt!

AdGrowth är en digitalbyrå som sedan starten 2015 haft visionen att hjälpa andra företag att växa. Mycket har hänt sedan dess men det är fortfarande vår ledstjärna i allt vi gör: Vi ska addera fler och bättre affärer åt våra uppdragsgivare! Även om målbilden fortfarande är densamma så har utvecklingen på byrån gått i snabbt. Vi har utvecklat vårt koncept till att idag erbjuda fullservice lösningar inom både E-handel, Leadsgenerering & Branding och vi har under de senaste åren hjälpt hundratals uppdragsgivare med sin digitala kommunikation och att stärka sitt varumärke och positionering på marknaden.

Ansök här
Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Vem är du?

Du är student som söker en LIA plats där du får växa och utmanas inför din framtida yrkesroll. Du har ett stort intresse för det vi gör; antingen alla våra tre ben eller en specifik gren. Det viktigaste är inte vad du kan, utan vad du skulle vilja göra och vad du vill lära dig. Är matchningen rätt så ser vi stora möjligheter till att en lyckad praktik kan leda till en framtida anställning.

Skicka in din ansökan redan idag eller kontakta oss om du har fler frågor.

Fler tjänster

Fler lediga tjänster