Hittar du inte den tjänst du söker?

AdGrowth är en digitalbyrå som sedan starten 2015 haft visionen att hjälpa andra företag att växa. Mycket har hänt sedan dess men det är fortfarande vår ledstjärna i allt vi gör: Vi ska addera fler och bättre affärer åt våra uppdragsgivare! Även om målbilden fortfarande är densamma så har utvecklingen på byrån gått i snabbt. Vi har utvecklat vårt koncept till att idag erbjuda fullservice lösningar inom både E-handel, Leadsgenerering & Branding och vi har under de senaste åren hjälpt hundratals uppdragsgivare med sin digitala kommunikation och att stärka sitt varumärke och positionering på marknaden.

Är du intresserad av att jobba med oss? Vi letar alltid efter nya digitala talanger så tveka inte, skicka en spontanansökan redan idag eller kontakta oss om du har fler frågor.

Ansök här
Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Dina uppgifter

I tjänsten som Webbutvecklare kommer du att skapa moderna webbplatser & E-handelsbutiker i WordPress / WooCommerce. Du kommer att få vara med hela vägen i såväl webbprojekt, där vi förverkligar våra uppdragsgivares digitala visioner, men också vara en viktig del i vårt eget innovationsarbete där vi tar fram morgondagens webb & marknadsföringstjänster. Vi erbjuder dig en tjänst med frihet under ansvar, möjlighet till snabb utveckling och karriärstege samt en fantastisk gemenskap där vi hjälper varandra att nå våra gemensamma mål.

Kompetens & erfarenhet:
-PHP(Grundläggande)
-HTML5
-CSS3
-Javascript/jQuery
-Nginx – Apache – MySQL
-Photoshop/illustrator

Fler tjänster

Fler lediga tjänster