Guider, frågor & svar

Här försöker vi besvara vanliga frågor och göra våra produkter & tjänster mer användarvänliga genom att lägga upp guider etc. Sidan uppdateras löpande med mer guider & FAQ´s, skriv gärna till oss på hello@adgrowth.se eller lämna ett meddelande i chatten om du saknar något.

Vanliga frågor

Leveranstider varierar givetvis beroende på projektets omfattning. I regel brukar en vanlig ny hemsida till företaget dröja upp till 3 veckor innan vi kan presentera ett färdigt skal som vi gemensamt går igenom tills du är 100% nöjd.

Lanseringar av nya webb-produktioner är alltid lika spännande att utföra. När vi initierar en lansering så pekar vi alltid om DNS:er och namnservrar till din nya hemsida som vi producerat. Denna process brukar i regel dröja upp till 48 timmar. Under denna tid är det viktigt att ha tålamod då vi inte kan påverka processen på något sätt.

Våra hosting-leverantörer tillåter oss skapa ett oändligt antal e-postadresser, men man brukar i regel använda upp till 20 stycken adresser, såvida det inte rör sig om en större organisation/verksamhet. Kortfattat så finns ingen begränsning – och du kan ha så många e-postadresser som du önskar.

 

Om du är en stolt ägare av en WordPress-webbsida så ingår alltid en grundläggande utbildning kring hur du uppdaterar din nya hemsida. Om du har köpt en vanlig hemsida skapad i HTML/CSS så ingår alltid full service första året (eller om du t.ex har service avtal) och då sköter vi alla uppdateringar som t.ex uppladdning av nya bilder, och texter med mera.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på en rad olika sätt.

Antingen här, via hemsidan. Vi har en livechatt som vi bevakar som hökar, samt ett kontaktformulär som alltid är på alerten att leverera frågor till oss. Varje representant hos oss nås alltid via telefon på våra direktnummer.

Kontakta alltid den representant som du tidigare haft kontakt med

Guider

Självklart!

Vi har upptäckt att många av de företag vi hjälpt använder sig utav verktyget “TeamViewer” – så vi har valt att köra på det.

Vi kan ta kontroll över din dator och hjälpa dig med olika saker så som installation av e-postadresser i mail-program med mera.

Du kan ladda hem TeamViewer gratis genom att klicka på en av länkarna nedan:

Ladda ner till Windows
Ladda ner till Mac

Ange ditt ID och lösenord till oss så hjälper vi dig!

Om du vill att vi skapar en eller flera e-postadresser så är det bara att kontakta oss antingen online via vår chatt, via e-post eller via telefon så hjälper vi er med det!

 

Kontakta oss

Behöver du ytterligare hjälp? Kontakta oss idag!Kan vi hjälpa dig med något? Kontakta oss!

Skicka gärna ett meddelande till oss genom formuläret nedan så återkopplar vi till dig så fort vi kan!

 
Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.

Lyfter du hellre på luren?

0732-527 000

Kan vi hjälpa dig med något? Kontakta oss!

Skicka gärna ett meddelande till oss genom formuläret nedan så återkopplar vi till dig så fort vi kan!

 
Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.

Lyfter du hellre på luren?

0732-527 000