fbpx

Analys

“Half the money I spend on advertising is wasted; the trouble is I don’t know which half” (John Wanamaker). Historiskt sett har det varit just så. Men inte längre. Genom att mäta och spåra trafik, händelser och konverteringar på er webbplats kan vi säkerställa vilken trafik (och vilka av era investeringar) som faktiskt genererar ett värde. På så vis kan vi minska de mindre lönsamma investeringarna och öka dem med bra ROI.

  • Träffsäkra analyser baserade på data & tolkad av nytänkande marknadsförare
  • Tydliga Dashboards som levererar era nyckeltal på ett enkelt & tillgängligt sätt
  • Vårt fokus är att få din verksamhet att växa

Så här går det till:

Att arbeta tillsammans med oss på AdGrowth är ett långsiktigt samarbete med fokus på att generera maximal affärsnytta genom de investeringar som görs.

  • Analys av nuläge & drömläge – Tillsammans sitter vi ner och går igenom ert nuläge och ert önskade drömläge. Vart är ni idag och vart ska ni?
  • Planering – Nu när vi vet var vi vill är det dags att hitta vägen dit. “Huret” i ekvationen. Vårt teams olika kompetenser och talanger kommer här samman för att hitta bästa möjliga väg framåt som sedan presenteras i en plan för er Digitala Affär.
  • Skapande & Implementation – Utifrån planen som tagits fram börjar vi att skapa ramverket och innehållet som sedan ska implementeras i er digitala strategi framåt. Tillsammans ser vi till att följa den plan som har lagts för att skapa maximalt värde.
  • Mätning & Uppföljning – Allting går att mäta. Vi sätter mål för allt vi tillsammans skapar och mäter sedan de insatser som görs för att säkerställa att vi faktiskt rör oss framåt enligt plan. Vi rapporterar löpande till er som uppdragsgivare både kring resultat och förbättringsmöjligheter.
  • Optimering – Allting går alltid att göra lite bättre. Utifrån vad vi får fram genom mätning och uppföljningsarbetet identifierar vi ständigt nya förbättringsområden. Vi är alltid nyfikna på hur vi tillsammans med dig kan nå till nästa nivå och kommer ständigt att leta efter nya möjligheter för hur vi tillsammans kan ta oss dit.

Våra projekt

Sedan starten av AdGrowth har vi totalt genomfört över 300 projekt i olika omfattning. Vår ambition är alltid att våra uppdragsgivares affärsnytta ska stå i fokus för projektets utformning och leverans. Det viktiga för oss är inte produkten eller tjänsten i sig utan värdet som genereras till er verksamhet.

Vår erfarenhet inkluderar allt ifrån tekniskt komplexa E-handelslösningar till enklare digitala presentationer av företags verksamhet. Våra lösningar inkluderar ofta webbutveckling, digital marknadsföring samt webbanalys och mätning för att säkerställa ROI. Bäst trivs vi när vi får förtroendet att skräddarsy hela er affärs ekosystem och hjälpa er att digitalisera både marknadsföring, försäljning och eftermarknad. Kolla gärna igenom några av våra case här, eller kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med webbanalys? Kontakta oss idag!

Fler projekt

Se våra projekt

Kan vi hjälpa dig med något? Kontakta oss!

Skicka gärna ett meddelande till oss genom formuläret nedan så återkopplar vi till dig så fort vi kan!

 
Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.

Lyfter du hellre på luren?

0732-527 000

Kan vi hjälpa dig med något? Kontakta oss!

Skicka gärna ett meddelande till oss genom formuläret nedan så återkopplar vi till dig så fort vi kan!

 
Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.

Lyfter du hellre på luren?

0732-527 000