Vägen till vårt nya namn – AdGrowth

Sommaren 2018 genomförde vi som bolag en av våra största förändringar hittills. Vi brandade om och bytte namn! Efter drygt tre spännande år hade det blivit dags att skaffa en ny kostym.

Från starten av bolaget har vi haft ett tydligt treårs mål för vart vi velat nå, och när den horisonten nu passerats började nya mål att växa fram för kommande år. Med nya mål kom också en uppdaterad, förtydligad och förfinad vision för bolagets arbete framåt. Vi har satt upp ett mål om att inom fem år passera en omsättning om 100M SEK. Ett djärvt mål som både utmanar oss att hela tiden göra vårt bästa för våra uppdragsgivare (det är ju genom er tillväxt som vi växer) och samtidigt kittla vår nyfikenhet. Vi är ett bolag som alltid kommer att sträva efter nästa steg. Allting kan alltid göras lite bättre. Det går alltid att nå lite högre, springa lite längre och lära sig lite mer.

Med ovan i ryggen började vi under våren att spåna på namn och identitet. Det första vi konstaterade var att vi var ute efter något kärnfullt. Ett namn som i sig är så talande att det förklarar vad vi är och gör. Eftersom tillväxt är det vi erbjuder våra uppdragsgivare sa vi att det gärna fick finnas med eller gå att koppla på något sätt. Det andra vi konstaterade var att det måste vara något vi själva gillar. Gillar vi som team vårt nya namn och brand kommer vi att bära det med stolthet och glädje och tillsammans bygga upp vårt varumärke.

Med detta i tankarna började sedan medarbetare att komma med olika förslag som stöttes och blöttes. Många bra förslag, men det var ett som växte i våra tankar desto mer vi tänkte på det: AdGrowth!

Kort, talande och kärnfullt. Vi är en digital byrå som finns till för att addera tillväxt åt våra uppdragsgivare. Namnet säger precis vad vi är och vad vi gör! ”Ad” har en dubbel betydelse i vårt brand: dels står det för annons eller marknadsföring vilket till stor del är vårt redskap i vårt arbete. Dels anspelar det på ordet ”Add” – att addera. ”Growth” säger sig självt. Det är vad vi ska erbjuda våra uppdragsgivare.

Kort efter att namnet börjat landa (men innan det ännu spikats) togs grunden till en grafisk profil fram som sedan presenterades för teamet i sin helhet under en kickoff i juni. Där spikade vi tillsammans både våra korta och långsiktiga mål för framtiden samtidigt som vi pratade om våra gemensamma drivkrafter (se bilderna nedan från kickoffen som bland annat innebar att tälta på en ö utanför Borås).

Det sa klick och kort efter vår kickoff var namn, logga samt grafisk profil spikat för att sedan lanseras en dryg månad senare! Nu har kapitel två för oss som bolag börjat. Vi är enormt tacksamma och glada för all den positiva feedback vi hittills fått från både kunder, leverantörer och branschkollegor. Följ med oss på vår fortsatta resa genom att följa AdGrowth på LinkedIn, Instagram och Facebook.

Du kan följa oss på:

Facebook
Instagram
LinkedIntrendspaning digital marknadsföring 2019

Kan vi hjälpa dig med något? Kontakta oss!

Skicka gärna ett meddelande till oss genom formuläret nedan så återkopplar vi till dig så fort vi kan!

 
Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.

Lyfter du hellre på luren?

0732-527 000

Kan vi hjälpa dig med något? Kontakta oss!

Skicka gärna ett meddelande till oss genom formuläret nedan så återkopplar vi till dig så fort vi kan!

 
Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.

Lyfter du hellre på luren?

0732-527 000