fbpx

Exaktor

Ett lysande resultat

Exaktor är en svensk totalleverantör av belysning i Norden och är ett självklart val för många när det kommer till att välja ljusteknisk partner. Förutom rådgivning och ett brett sortiment som tillverkas i Sverige erbjuder de även anpassningsbara produkter utifrån kundens behov.

Vad var målet med uppdraget?

Lansera en användarvänlig webbplats med all information besökaren behöver för att lära känna Exaktor och deras tjänster och produkter på djupet, inklusive enkel och smidig åtkomst till produktdata och tillhörande dokumentation. Allt förpackat i ett grafiskt manér som andas passion för det som Exaktor är experter på – belysningslösningar med karaktär.

Utförda tjänster:

Webbdesign
Webbutveckling
PIM-integration
Content

Hur löste vi det?

När vi hade spikat webbdesignen byggde vi en komplett lösning för Exaktors webb med integration för både PIM och ERP, använde WordPress som CMS och WooCommerce som produktkatalog. Därefter skrev vi lite webbcopy och fyllde webbplatsen med passande content.

– För att göra användarvänligheten så smidig som möjligt byggde vi ett gäng smarta funktioner med syfte att förenkla och effektivisera – både för Exaktor och deras besökare, säger

Erik Fransson,
Senior webbutvecklare på Adgrowth

En belysningslösning
med karaktär

Exaktor har numera en webb som återspeglar känslan de vill ge sina kunder, att deras belysningslösningar har en avgörande roll. Med en genomtänkt, smart och snygg webb som tydligt kommunicerar varför man ska välja Exaktor är det inget snack om att de är en aktör som lyser starkt på marknaden framöver.

Är du också redo att ta ditt B2B-företag till nästa nivå?

Kontakta Daniel så berättar han mer om vad vi kan göra för dig.