Om oss
Vi är
AdGrowth

”Ett team på en expeditionsresa” är en metafor vi på AdGrowth ofta använder om oss själva. En bild som sammanfattar vår vision, vår kultur och våra värderingar på ett bra sätt.

Vi är en digitalbyrå som sedan starten haft visionen att hjälpa andra företag att växa. Det är ledstjärnan i allt vi gör: att addera fler och bättre affärer åt våra uppdragsgivare. Även om målbilden fortfarande är densamma har utvecklingen på byrån ständigt gått framåt. Från det att bolaget grundades 2015 har vi under resans gång tagit lärdom av våra erfarenheter. Vi har utvecklats till en byrå som tar sig an komplexa digitala lösningar för uppdragsgivare med höga ambitioner. Vi har utvecklat vårt koncept och erbjuder fullservice lösningar inom både E-handel, Leadsgenerering och Branding. De senaste åren har vi hjälpt hundratals uppdragsgivare med deras digitala kommunikation och bidragit till ökad tillväxt.

Våra kunder ser oss som en långsiktig samarbetspartner där vårt breda utbud av tjänster stöttar dem i allt från idéspån till utförande och uppföljning. Vi strävar alltid efter bra och långvariga kundrelationer för att få ut maximal effekt av våra samarbeten. Det ger oss rätt förutsättningar att lyckas så våra kunders varumärken får en stark och tydlig digital närvaro. 

Snabbt om
AdGrowth
  • Grundat: 2015
  • Antal medarbetare: ca 23
  • Antal team: 5 st
  • Kontor: Borås och Göteborg
  • Framtida drömkontor: Stockholm, Palma & Hongkong?
  • Vårt Erbjudande: Inom E-handel, Leadsgenerering och Branding. 
  • Antal kontorshundar: 3 st
  • Omsättning 2019: ca 13 MSEK
  • Antal Fussballbord: 1 st
Kultur
Team & Kultur

Vi är en ung och nytänkande byrå som i dagsläget består av 23 drivna medarbetare. Vår kultur och vårt team är hjärtat i vår verksamhet och grunden för allt vi levererar. Det betyder att vår primära strategi för tillväxt är att teamet ska må bra och hela tiden utvecklas – både på det personliga planet och i sina arbetsroller. 

Ett av våra starkaste ledord är ständig utveckling. För oss betyder det att vi aldrig vill sluta växa och aldrig sluta pusha våra gränser, varken som företag eller som individer. Vi sätter höga mål för oss själva och när målet är nått siktar vi mot nästa topp. Det finns alltid ett nytt berg att bestiga och en ny utmaning att ta sig an. För att nå våra mål och säkerställa att vi hela tiden tar oss framåt investerar vi flertalet timmar varje vecka i vårt innovationsarbete – tid som avsätts för att utveckla vårt erbjudande och stärka vår kompetens. Men det slutar inte där. Nyfikenheten och drivet att komma vidare genomsyrar allt vi gör.

Hos oss är det högt i tak med stora möjligheter att påverka sitt eget arbete. Vi tror att det är nyckeln till nöjda medarbetare och ger alltid utrymme för spännande idéer och nytänkande lösningar. Vi är ett team som älskar att göra saker tillsammans oavsett om det handlar om jobb eller gemensamma träningspass. Därför är fredagsfikan, våra stående AW:s och fussball turneringarna på kontoret lika självklara som morgonmötena varje måndag.

400

Genomförda uppdrag

50

Tillväxt / år

20

Medarbetare

100

Engagemang
Instagram

Följ oss på Instagram

#nextmountain

Vi är ett team
på en resa

AdGrowth består av ett team med många kompetenta och drivna medarbetare. Läs mer om vilka vi är här!

LÄR KÄNNA VÅRT TEAM