fbpx

PTS Askeroth

En historia
fylld med äventyr

PTS Askeroth verkar inom fack- och detaljhandeln samt inom produktmedia och presentreklam. Huvudfokus ligger på ståltermosar, vattenflaskor och kaffemuggar. De tillhandahåller marknadens bredaste sortiment av termosar med försäljningsrättigheter för varumärkena Thermos® och SIGG® vid sidan om sitt egna varumärke Vildmark®.

Tjänster:

Grafisk profil
Varumärkesarbete
Copywriting

Webbdesign
Webbutveckling

Från 1938 till idag

PTS Askeroth är ett anrikt företag vars historia tog sin början redan år 1938. Mycket har hänt bakom kulisserna sedan dess och för att möta marknadens behov framåt behövde varumärket en förändring och webben en förbättring – utan att tappa sin historia och kvalitet.

Fokus låg på att skapa en webb med funktioner som effektiviserar för PTS återförsäljare samtidigt som varumärket skulle få en starkare identitet och tydligare position. 

En känsla som sträcker sig längre

PTS Askeroth fick en ny identitet och nytt grafiskt manér. Vi valde att fokusera på känslan som deras produkter skapar istället för att fokusera på själva produkterna i sig. Resultatet blev en modig aktör som andas outdoor, frihet, äventyr och välbefinnande. Färgpaletten som ligger till grund för hela konceptet är inspirerad av vildmark och natur medan kommunikationen låter oss dagdrömma och för tankarna till nästa äventyr.

Dessutom har PTS nya webb ett nytt PIM-system och är en digital plattform som integrerar all information med PTS affärssystem. På den nya plattformen presenteras all produktinformation kring produkterna från Thermos, SIGG och Vildmark. En funktion som både förenklar och effektiviserar för deras återförsäljare, som nu kan se aktuellt lagersaldo innan beställning.

En historia värd att berätta

PTS Askeroth har en spännande historia fylld med äventyr att berätta. Vi har fångat alla highlights och milstolpar i en storytelling som du kan läsa på deras nya webb som du hittar HÄR.

Är du också redo att ta ditt B2B-företag till nästa nivå?

Kontakta Daniel så berättar han mer om vad vi kan göra för dig.