fbpx

Sweet Systems

Where all the pieces
come together

Sweet Systems är ett Stockholmsbaserat mjukvarubolag som utvecklar smarta lösningar som digitaliserar arbetet för sälj-, service- och marknadsavdelningar. Deras vision är att skapa en smartare arbetsdag där tråkiga och komplicerade rutiner blir ett minne blott.

Sweet Systems effektiviserar din verksamhet och garanterar ökad försäljning, snabbare ärendehantering och användarvänliga digitala flöden – både för din verksamhet och dina kunder.

Utförda insatser:

Webbdesign

Webbutveckling

Visionen om en skapa en
riktig Sweet spot

Sweet Systems är ett genomtänkt SaaS-bolag som befinner sig i en snabb utvecklingsfas. De var i behov av en ny plattform som på ett lättförståeligt sätt kommunicerar deras identitet samtidigt som den tydligt presenterar deras lösningar och värdet de tillför. Målet var att plattformen skulle förmedla exakt det som kunderna själva ska känna när de väljer Sweet Systems – att det är en sweet spot where all the pieces come together.

Design och plattform
som utmanar

Utifrån detta skapade Adgrowth en utstickande och färgglad webbdesign med ledorden innovation, samarbete och enkelhet som grund. Sweet Systems önskade även att plattformen tydligt förmedlade att de utmanar sina kunder med kunskap, kreativitet och passion & att de förvandlar komplexitet till något busenkelt. Det skulle tydligt framgå att Sweet Systems är pusselbiten som gör att allting faller på plats.

Ny teknisk plattform –
Redo att förenkla arbetsdagen

Sweet Systems nya plattform är byggd i WordPress med stort fokus på användarvänlighet, snabba laddtider och hög driftsäkerhet. Sweet Systems skarpa tonalitet, färgglada bildspråk och genomtänkta design gör det inspirerande och användarvänligt för besökaren att både navigera och förstå hur deras arbetsdag kan bli enklare med rätt lösning. Och det är ju Sweet, eller hur?

Se resultatet

Är du också redo att ta ditt B2B-företag till nästa nivå?

Kontakta Daniel så berättar han mer om vad vi kan göra för dig.