fbpx

VOOL

Ökad försäljning
med 30%

Vool är företaget som bistår med kvalitetssäkra och snygga produkter till ditt fordon. De hjälper dig inte endast med säkerheten genom sina rostfria frontbågar och sidorör, de tillhandahåller även ljusen och belysning som gör att du ser – även under årets mörkaste stunder.

Men det är inte allt, de erbjuder även ett stort och brett utbud av andra produkter, dessutom till de allra flesta bilmodeller! Genom sin e-handel förser de såväl privatpersoner som återförsäljare med produkter över hela landet på daglig basis.

Tjänster:

Google Ads
SEO

“När Adgrowth kom in i bilden kunde vi sänka våra annonskostnader och samtidigt få mer tillbaks genom fler ordrar och större tillväxt.”

Uppdrag

När vi först inledde vårt samarbete med Vool hade kund fastnat i en nedåtgående trend gällande Google Ads och SEO. En trend som kund var mer än villig att bryta. Precis som för oss på Adgrowth ansåg Vool att lönsamhet, förtroende och bekymmersfritt var tre ledord i samarbetet.

För att öka lönsamheten påbörjade vi arbetet med att genomföra en analys av utgångsläget, för att senare ta fram en plan för åtgärder och förbättringar. Detta för att rätt prioriteringar ska kunna genomföras och att resultatet alltid påvisar en lönsamhet.

Efter att planen var satt påbörjades arbetet, vilket har genererat i att vi lyckats minska deras annonskostnad med 30% samtidigt som vi ökat den betalda annonseringen med 30%. Detta på grund av en logisk uppbyggnad av Google Ads, tydliga och fungerande strukturer, rätt prioriteringar gällande bland annat sökord och kampanjer. Allt detta tillsammans med ett stort förtroende har medfört att vi kunnat se till att rätt summa och annonsbudget spenderats vid rätt försäljningsperiod utifrån Vools marknad.

Resultat

30%

En siffra i dubbel bemärkelse, samtidigt som försäljningen genom betald annonsering ökat med 30% har vi även lyckats sänka kundens annonskostnad med 30%.

Ökad trafik och konverteringsgrad

Samtidigt som unika besökare har ökat med 17 % har konverteringsgraden stigit med 28 %.

Är du också redo att ta ditt B2B-företag till nästa nivå?

Kontakta Daniel så berättar han mer om vad vi kan göra för dig.