SEO

Bra SEO är en lönsam och långsiktig väg till ökad digital försäljning. Oavsett om du driver en E-handel eller en leadsgenererande site. Sökmotoroptimering (SEO) handlar i korthet om att optimera er webb eller E-handel för att sökmotorer som Google ska rekommendera just er site vid olika sökningar. Oavsett om ni idag driver en B2C affär eller B2B affär är trafiken från Google en avgörande faktor som ingen har råd att bortse ifrån.

LÄS MER

Annonsering
Social Ads

Vill du marknadsföra ditt företag på ett sätt som både är kostnadseffektivt och ger riktigt bra resultat? Sociala medier är en av de snabbast växande källorna till både leads och ökad försäljning och genom att annonsera i sociala medier kan ditt företag närvara mitt i kundens vardag. Utifrån dina affärsmål sätter vi en tydlig strategi och handlingsplan samt följer upp och levererar mätbara resultat.

LÄS MER

Annonsering
Google Ads

Annonsering på Google ger er inte bara förutsättningar att synas, utan också möjlighet att synas med rätt budskap, på rätt plats och för rätt målgrupp. Google Ads och Google shopping är ett av de effektivaste sätten att öka försäljningen i en E-handel. På AdGrowth kan vi hjälpa er att lägga en strategi och optimera era annonser utifrån era målsättningar.

LÄS MER

Analys

Får du ut maximalt av din digitala investering? Vi är experter på att tyda er data, hitta outnyttjad potential och förbättra lönsamheten i er digital marknadsföring. Dina investeringar är till för att generera ett värde. Därför hjälper vi dig att analysera dina investeringar så att du kan lägga pengar på tjänster som faktiskt kommer att öka din tillväxt.

LÄS MER

Konverteringsoptimering

Gör konverteringen från besökare till kund så enkel som möjligt! Vi analyserar hur nuläget ser ut och gör det lättare för dina potentiella kunder att ta nästa steg i köpresan. Målet med konverteringsoptimering (CRO) är att fler besökare på webbplatsen ska göra det du vill, oavsett om det är att genomföra ett köp, be om en offert eller fylla i ett kontaktformulär.

LÄS MER