Försäljning
Leads
Resultatdrivet
Datadrivet
Pixel

Trafik & Konvertering

Annonsering på
Sociala medier

Sociala medier är en av de snabbast växande källorna till både leads och ökad försäljning. Utifrån dina affärsmål sätter vi en tydlig strategi och levererar mätbara resultat.

Vill du marknadsföra ditt företag på ett sätt som både är kostnadseffektivt och ger riktigt bra resultat? Genom att annonsera i sociala medier kan ditt företag närvara mitt i kundens vardag. På så sätt får du en unik möjlighet att marknadsföra dina tjänster eller produkter på en plattform som mängder av potentiella kunder befinner sig på dagligen. Annonsering via sociala medier är ett smidigt sätt att rikta marknadsföringen mot just din målgrupp, så att den träffar rätt direkt. 

När vi på AdGrowth arbetar med annonsering i de sociala plattformarna utgår vi alltid ifrån dina affärsmål. Är du ute efter att öka varumärkeskännedom, att få fler förfrågningar eller kanske att sälja mer via din e-handel? Utifrån de mål du har sätter vi strategi och plan för arbetet. Möjligheterna med annonseringen inom de olika sociala plattformarna (så som Facebook, Instagram och LinkedIn) är enormt stora och vårt team av digitala specialister är experter på att avgöra vilka verktyg som kommer vara mest lönsamma i ert fall.

Vi arbetar alltid resultatorienterat och all aktivitet mäts och redovisas för dig så att du kan få en tydlig bild av resultaten som uppnåtts till följd av din investering. Tillsammans med dig sätter vi upp den mest tids- och kostnadseffektiva strategin för att uppnå de mål som du eftersträvar. Ring oss idag så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig att nå otroliga resultat.

graf

Kan vi hjälpa dig?

Behöver ni hjälp med er digitala närvaro men vet inte vart ni ska börja? Kontakta oss så kan vi hjälpa er vidare. KONTAKTA OSS

Alla tjänster inom

Trafik & Konvertering

01
SEO

Fler affärer genom ökad och relevant organisk trafik.

Läs mer
02
Annonsering Social Ads

Fler affärer genom träffsäker och mätbar marknadsföring.

Läs mer
03
Annonsering Google Ads

Lönsam och effektiv marknadsföring med Google Ads.

Läs mer
04
Konverteringsoptimering

CRO - den snabbaste vägen till tillväxt.

Läs mer
05
Analys

Få ut det maximala värdet i er marknadsföring genom analys.

Läs mer

Våra case

Utforska våra case

Vill du veta mer om våra kundcase?