Trafik & Konvertering

Konverterings
optimering

Hur stor del av besökarna använder er site på det sätt som det är tänkt? Konverteringsoptimering (CRO) är ofta en av de mest lönsamma digitala investeringar som företag kan göra.

Vad är konverteringsoptimering?

Konverteringsgraden på er webb är det samma som hur många av era besökare som genomför en viss önskad åtgärd. Det kan röra sig om köp i en e-handel, ifyllda kontaktformulär, nedladdade Whitepapers eller kanske något helt annat. Att arbeta med konverteringsoptimering (CRO) innebär helt enkelt att arbeta med att öka andelen av era besökare som genomför just det som är ert mål för dem. Detta är ofta ett effektivare sätt att växa jämfört med att bara driva mer trafik.

Första steget i arbetet handlar om att göra en genomtänkt Analys av läget för att börja identifiera vad som fungerar på er webbplats och vart era besökare “trillar ut”. Det är i sig ett detektivarbete som kan kännas hopplöst, men vet man vad man ska leta efter är man en lång väg på resan. 

Konvertering
Leadsgenerering
Kundflöde
UX
Analys

Våra digitala marknadsförare älskar en komplex utmaning och att få djupdyka i Analytics data. Det som för ett otränat öga inte säger något alls, kan efter lite grävande från deras sida visa sig vara solklara mönster som blir bra underlag för förbättringsförslag kring er webbplats med målet att öka er konverteringsgrad.

Efter att åtgärderna har implementerats följer vi upp och mäter utfallet för att säkra att vi är på rätt väg. Ofta genomförs förändringarna stegvis med stöd av A/B-tester. Strategin för lyckad och effektiv konverteringsoptimering bygger på att vi alltid identifierar och plockar den lägst hängande frukten först (alltså de åtgärder som får störst effekt i relation till hur svåra de är att implementera) för att sedan tillsammans med er arbeta oss vidare steg för steg. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur detta skulle kunna gå till i praktiken för ert företag.

Kan vi hjälpa dig?

Behöver ni hjälp med er digitala närvaro men vet inte vart ni ska börja? Kontakta oss så kan vi hjälpa er vidare. KONTAKTA OSS

Alla tjänster inom

Trafik & Konvertering

01
SEO

Fler affärer genom ökad och relevant organisk trafik.

Läs mer
02
Annonsering Social Ads

Fler affärer genom träffsäker och mätbar marknadsföring.

Läs mer
03
Annonsering Google Ads

Lönsam och effektiv marknadsföring med Google Ads.

Läs mer
04
Konverteringsoptimering

CRO - den snabbaste vägen till tillväxt.

Läs mer
05
Analys

Få ut det maximala värdet i er marknadsföring genom analys.

Läs mer

Våra case

Utforska våra case

Vill du veta mer om våra kundcase?