fbpx

Vad vi gör

Social ads för B2B

Social Ads är samlingsbegrepp för riktad annonsering i sociala kanaler så som Facebook, Linkedin & Instagram. Sociala medier är en av de snabbast växande källorna till både leads och ökad försäljning men det primära fokuset brukar vara att öka varumärkeskännedom och bygga sitt brand. På sociala medier har du möjlighet att nå ut till din målgrupp med rätt budskap mycket tidigare i köpresan och visa upp ditt erbjudande, men också nå ut till kunder som inte är medvetna om behovet ni kan hjälpa dem med.

01

Hur vi jobbar

Med Social Ads kan vi få resultat snabbt beroende på vad målet med annonseringen är. Det finns olika målsättningar och olika annonsformat att välja mellan. Vid start av Social Ads gör vi alltid en teknisk uppsättning med pixel och events på vald plattform samt målmätning i Google Analytics. Därefter gör vi en strategiskt analys där vi tittar på konkurrenter, målgrupper och kommer tillsammans fram med kund vad som är ert mål med kampanjen. Därefter skapar vi kampanjen som sedan löpande optimeras.Vid optimering tittar vi på klickpriser, CTR och måluppfyllnader. Vi tittar också på annonsmaterial och analys av målgrupper samt identifiering av outnyttjad potential.

02

Målbild & resultat

Målet med Social Ads är att driva relevanta konverteringar eller bygga ert brand. Utefter era affärsmål skapar vi en strategi som vi tror kommer leda till en lönsam kampanj där ni får ut maximal effekt av vald annonsbudget. Vi jobbar alltid efter att få ett bra resultat utefter målbilden. För att ni ska kunna följa utvecklingen skapas en kundanpassad rapport där ni kan följa KPI:er, trafik och statistik.

Kundcase

En lokal känsla
i det digitala landskapet

Läs mer här

Är du också redo att ta ditt B2B-företag till nästa nivå?

Kontakta Daniel så berättar han mer om vad vi kan göra för dig.