Varumärke & Affärsutveckling

Workshop
& Strategi

Ett tydligt mål och en tydlig plan för hur ni ska ta er dit är grundpelare som behöver finnas på plats för att lyckas med er resa framåt. Under en workshop sätter vi detta tillsammans med er!

“Failing to plan is planning to fail” lyder ordspråket. Och visst ligger det en hel del i det. För utan en tydlig karta och plan är det svårt att veta vilket håll du ska börja gå åt. Hur ska resan genomföras på bästa sätt och hur ska du utvärdera om den har varit framgångsrik? Detta gäller också för digitala investeringar!

På AdGrowth tror vi på att inleda varje samarbete med att lägga en bra grund. Tillsammans utforskar vi vad ert nuläge är, vart ni vill nå, samt vilka förutsättningar och hinder det finns på vägen dit. Detta görs genom en eller flera Workshops som vi leder er i utifrån en väl genomtänkt och praktisk process.

Målet med detta är att ta fram en tydlig roadmap som ger er en strategi och plan framåt. Målet är att ni ska få en tydlig strategi, en “sneak peek” av vilka möjligheter som ligger framför er samt en praktiskt handlingsplan för hur ni kan påbörja resan.

Att investera i en workshop är ett effektivt och lönsamt tillvägagångssätt för att undvika onödiga kostnader. För om inte ett grundligt arbete genomförts innan en investering kommer ofta oväntade och oönskade kostnader som ett brev på posten. Därför är vi väldigt måna om att vi tillsammans lägger en bra grund när ett nytt samarbete eller projekt ska påbörjas. Vi har både rätt människor, kompetenser och erfarenheter för att lägga en tydlig plan och strategi framåt för ditt företag och vi vet vilka frågeställningar som behöver arbetas igenom.

Utan kartan är det lätt hänt att du bara går i cirklar. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Kan vi hjälpa dig?

Behöver ni hjälp med er digitala närvaro men vet inte vart ni ska börja? Kontakta oss så kan vi hjälpa er vidare. KONTAKTA OSS

Alla tjänster inom

Varumärke & Affärsutveckling

01
Workshop & Strategi

En roadmap som ger er en strategi och plan framåt.

Läs mer
02
Varumärkesarbete

En tydlig varumärkesplattform för ett starkare varumärke.

Läs mer

Våra case

Utforska våra case

Vill du veta mer om våra kundcase?