fbpx

Liftexperten

Ett varumärke som når
nya höjder

Liftexperten är inte bara ett vanligt liftföretag. Det är ett otroligt kompetent företag, som genom att vara återförsäljare av Genie är en stark och konkurrenskraftig aktör på marknaden. Med visionen att skapa rätt förutsättningar för deras kunder har Liftexperten varit verksamma sedan 2015 och levererar ständigt liftar till kunder runt om i hela Sverige. Med deras breda sortiment erbjuder Liftexperten nytt och begagnat samt reservdelar och leasing.

Tjänster:

E-handel
Varumärkesarbete
Grafisk identitet
Foto
Copywriting

Marknadsföring
SEO
Google Ads
Bing Ads

”Det jag gillar och uppskattar med AdGrowth är först och främst att de har alla resurser inhouse, oavsett om det är SEO, Ads, design, texter eller varumärkesarbeten finns all kompetens på ett ställe.”

Anders Åström
Liftexperten

Uppdrag

AdGrowth fick i uppdrag att skapa en användarvänlig och unik e-handel som möter kundens förväntningar och underlättar köp av lift. För att skapa de absolut bästa förutsättningarna för Liftexpertens affär och e-handel påbörjades arbetet med en workshop tillsammans med kund. Detta för att lägga en bra plan framåt gällande varumärket, e-handel samt marknadsföring. Att arbetet påbörjades i rätt ända är av stor vikt då grafisk identitet och brandbook är viktiga byggstenar i kommande arbete med e-handel samt marknadsföring. Framåt arbetar AdGrowth löpande med kundens digitala marknadsföring genom bland annat SEO och Google Ads samt Bing Ads.

I detta uppdrag innebar en användarvänlig webb och e-handel att ta fram unika och smarta tekniska lösningar som skapar ett tydligt värde för kunden. Den skulle vara enkel att guida kunderna rätt och framförallt generera fler leads. Liftväljaren och Tillvalsbyggaren är två funktioner i den nybyggda e-handeln som skapar en mer användarvänlig och unik design.

Vi utvecklade flera tekniska lösningar bland annat Liftväljaren som gör att kunden får förslag på passande liftar utefter valda preferenser och önskemål. En annan lösning vid namn Tillvalsbyggaren gör det enkelt för kunderna att välja de tillval som är möjliga till deras lift.

 

Resultat

Tillsammans har vi skapat en e-handel som underlättar kundens affär och stärker deras varumärke i all kommunikation.

”Det jag gillar och uppskattar med AdGrowth är först och främst att de har alla resurser inhouse, oavsett om det är SEO, Ads, design, texter eller varumärkesarbeten finns all kompetens på ett ställe. Det jag även uppskattar är att det alltid varit en projektledare som varit med oss under hela resan. Vi slipper prata med flera olika personer och förklara läget om och om igen. Nu kan jag vända mig till min kontaktperson som vet vad det handlar om. Deras arbete har hjälpt oss att positionera oss på marknaden och underlätta för våra kunder genom en bra e-handel.”

Anders Åström
Liftexperten

Redo för nya höjder

Det grundläggande arbetet har varit på plats från år 2020. Sedan dess har vi hjälpt Liftexperten att positionera sig på marknaden.

Idag sköter vi Liftexpertens löpande marknadsföring, där fokuset är att maximera synligheten med hjälp av SEO och Google Ads, för att i slutändan öka trafiken till deras webbplats.

Vi lät Liftexpertens Anders Åström berätta om deras upplevelse av resultaten:

Är du också redo att ta ditt B2B-företag till nästa nivå?

Kontakta Daniel så berättar han mer om vad vi kan göra för dig.