fbpx

Strands

En skalbar, driftsäker
och försäljningsdrivande e-handel

Strands Group AB designar och tillverkar fordonstillbehör med stort fokus på fordonsbelysning från det egna varumärket Strands Lighting Division. De har ett brett sortiment med återförsäljare över hela världen och är Europas snabbast växande varumärke i branschen.

Tjänster:

Webbdesign
Webbutveckling

Pim-system
SEO

“Vi har kunnat sitta tryggt i båten under hela projektet med vetskapen om att Adgrowth har full koll. Vi är väldigt nöjda med samarbetet och vi har fått en fantastiskt fin webb som vi är både glada och stolta över”

Matilda Arthursson
Marknad & säljkoordinator på Strands under projektet

Webb 2.0

Strands Lighting Division ville utvecklas från sin tidigare e-handel för att få en ökad driftsäkerhet och effektivitet. Adgrowth fick i uppdrag att skapa en skalbar och försäljningsdrivande e-handel med målet att öka efterfrågan och försäljningen hos Strands återförsäljare.

Arbetet började med att vi översatte Strands befintliga uttryck till en fungerande webbdesign. Genom att använda en mörk grund skapade vi en kontrast till bildernas färgstarka innehåll, något som förstärker fokuset på vad Strands gör bäst, nämligen belysning,

Innovativa funktioner och användarvänlighet i fokus

Strands nya webb är byggd i WordPress med e-handelsplattformen Woocommerce. Vi har integrerat PIM-systemet Plytix vilket medför att Strands numera enkelt kan administrera sina produkter och anpassa dem för olika kanaler.

För en smidigare hantering av återförsäljarna har vi adderat smarta funktioner som gör att vi kan skapa olika prislistor, anpassade för olika användare. I dessa prislistor kan man ändra priserna procentuellt både på kategori- och produktnivå. Strands kan även skapa nya valutor i webbshopen utöver standardvalutan, där man kan ha en fixerad exchange rate, alternativt låta den uppdateras automatiskt varje dag. Det finns även ett snabborder-system där kunderna som redan vet vad de behöver enkelt kan beställa varor baserat på artikelnummer.

“Jag kan stolt säga att den nya webben är något helt utöver det vanliga,
det är numera en webbplats som andas allt som
Strands Lighting Division står för –
”Feel the passion for every driver every day”.

Matilda Arthursson
Marknad & säljkoordinator på Strands under projektet

Resultat

Strands har nu fått en modern och användarvänlig webbsida som tydligt befäster deras position som Europas snabbast växande varumärke i branschen. Förutom bra driftsäkerhet och smarta funktioner ligger stor vikt på berättandet om produkterna, med inspirerande content på webben kring nyheter, tips och ambassadörer.

Besök Strands nya webb HÄR.

Läs intervjun med Matilda om projektet här:

Är du också redo att ta ditt B2B-företag till nästa nivå?

Kontakta Daniel så berättar han mer om vad vi kan göra för dig.