fbpx

Nyheter

Ännu högre höjder för Liftexperten med digital marknadsföring

Liftexperten är auktoriserad återförsäljare av varumärket Genie och är en stark och konkurrenskraftig aktör på marknaden. Liftexperten levererar sedan starten 2015 liftar runt om i hela Sverige med visionen att skapa rätt förutsättningar för sina kunder. Med sitt breda sortiment erbjuder Liftexperten nytt och begagnat samt service och underhåll på maskiner i hela Sverige.

Samarbetet mellan Liftexperten och Adgrowth startade i början på 2020. Vi utförde ett varumärkesarbete och skapade en ny grafisk identitet för att sedan bygga deras e-handel. Idag sköter vi Liftexpertens löpande marknadsföring med fokus på SEO och Google Ads för att maximera synligheten vid Google-sökningar och öka trafiken till deras webbplats.

Anders Åström, VD på Liftexperten, berättar att 2022 har varit ett bra år hittills:

– Besökarna på vår webbsida har ökat med 143% senaste året och jag konstaterar att vi får betydligt fler offertförfrågningar nu än tidigare, speciellt via vår hemsida. Det är en stor ökning jämfört med tidigare och ger oss mer affärer.

Adgrowth arbetar kontinuerligt med optimering av Liftexpertens webb och annonsering för att säkerställa ett bra resultat, något som Anders uppskattar:

– Samarbetet med Adgrowth fungerar väldigt bra. Jag tycker det är skönt att vi har en och samma person att kontakta oavsett vad vi behöver. Allt blir så mycket enklare eftersom Adgrowth har alla kompetenser inhouse, så jag slipper vända mig till flera olika aktörer för att få den hjälpen jag behöver. Vår core business är att sälja liftar och vår partner Adgrowth säkerställer att vi har rätt förutsättningar. Det känns tryggt att ha experter som sköter marknadsföringen medan vi fokuserar på det vi kan bäst, våra liftar.

Framtiden för Liftexperten ser bra ut och strax innan sommaren erhöll de en AAA-rating utfärdad av Bisnode. AAA är ett kreditbetyg som endast 3% av Sveriges företag har och påvisar att företagets nyckeltal är väsentligt över branschens genomsnitt.

– Det känns jättekul och är ett kvitto på att vi gör saker på rätt sätt, vilket även märks i vår verksamhet. Vi har redan anställt 9 nya medarbetare i år och satsar ännu hårdare på eftermarknaden genom att utveckla vår servicemarknad på både nya och befintliga orter.

Anders påpekar att samarbetet med Adgrowth har varit väldigt betydande för Liftexpertens tillväxt och säger avslutningsvis:

– Adgrowth har hjälpt oss positionera oss på marknaden och underlättar för våra kunder genom en bra e-handel. Är ni ett B2B-bolag som vill öka er försäljning kan jag varmt rekommendera Adgrowth som partner.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa
ditt B2B-företag med digital
marknadsföring?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan ta ditt B2B-företag till nästa nivå.