fbpx

Nyheter

“Kommunikation, förståelse och flexibilitet är A och O”

Här på Adgrowth samlas ett gäng specialister med kompetenser som hjälper företag att vinna sin marknad. För att sammanstråla kunskapen på ett lyckat sätt krävs ytterligare en expert – hos oss heter hon Rebecca Isaksson och jobbar som projektledare.

Vad är din roll som projektledare, Rebecca?

– Min uppgift är att hjälpa både våra kunder och specialister att efter insålt avtal ta projektet från start till mål. Detta gör jag genom tydlig kommunikation och planering.

Hur ser målbilden ut?

– Självklart är målet en nöjd kund som efter avslutat projekt känner att de vill fortsätta ett samarbete med oss och utveckla fler delar av sitt företag. Eftersom en del av mitt jobb är att planera specialisternas arbete är målet också att de ska kunna leverera utan stress, med hög kvalitet och en tydlig målbild.

Och hur når du dit?

– Kommunikation, förståelse och flexibilitet är A och O. Jag lyssnar alltid in både kunden och specialisterna som behövs i projektet. Det är viktigt att vara ärlig gentemot kunden, men också att hålla varandra uppdaterade längs vägen om hur status ser ut för att kunna leverera högsta möjliga kvalitet. Utöver det så använder jag vårt projektledningsverktyg Asana där jag både kan hålla koll på specialisternas arbetsbelastning och tidsramar för de olika projekten.

När det gäller just kundens upplevelse, hur säkerställer du den?

– Alla kunders branscher och vardag i arbetet ser olika ut. Genom att ha en förståelse för det anpassar jag kontakten och uppdateringen utefter vad som passar dem och deras schema. På så vis skapas tydlig kommunikation och ärlighet!

Vi avslutar med en sammanfattning av Rebeccas topp 5 nycklar för ett lyckat projekt:

  • Planering
  • Organisering
  • Flexibilitet
  • Lyssna in specialisterna som jobbar med projektet
  • Ärlighet och tydlighet gentemot kunderna.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa
ditt B2B-företag med digital
marknadsföring?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan ta ditt B2B-företag till nästa nivå.