fbpx

Nyheter

Vill du marknadsföra dig men saknar tid?

För att lyckas med sin marknadsföring krävs både tid och resurser. Många B2B-företag förstår värdet det ger och vill investera i sin marknadsföring, men saknar ibland kompetensen in-house som krävs för att utföra det. Man vet vad man behöver göra, men tiden räcker inte till och fokuset hamnar istället enbart på att ta hand om kärnverksamheten och det man är duktig på.

Du kanske har testat att annonsera på sociala medier, via Google eller köpt utrymme i en branschtidning utan att få det resultat och uppföljning som du hoppades på? Oroa dig inte, det är vanligare än man tror att kasta några pilar och hoppas att en av dem träffar Bullseye. Risken med insatser utan en bakomliggande strategi är dock hög och ofta uteblir resultaten – vilket gör att man inte ser värdet i att fortsätta investera i marknadsföring.

Men känn lugnet, vi på Adgrowth är experter på digital marknadsföring och kastar inte pil i blindo när vi får ett uppdrag. Vi tar oss tid att förstå din affär på djupet och vad syftet med din marknadsföring är. Därefter lägger vi upp en tydlig strategi som vi sedan arbetar operativt utefter. Med kontinuerliga uppföljningar och mätningar reviderar vi insatserna vid behov för att säkerställa att varje aktivitet går i linje med dina försäljningsmål. Vi ser till att din marknadsföring blir en investering – istället för en kostnad.

4 bra anledningar att
välja Adgrowth

 

 

    • Expertis och erfarenhet inom B2B

 

    • Tids- och kostnadseffektivt

 

    • Träffsäker marknadsföring

    • Optimerade och mätbara resultat

Ett helt team av specialister

Att anlita oss som samarbetspartner ger dig ett helt team fullt av olika specialistkompetenser till priset av en anställd. Du får tillgång till en extern marknadsavdelning med expertis inom digital marknadsföring för B2B-företag – med kunskap inom allt från branding och kommunikation till SEO och annonsering på sociala medier och Google. Vi kan hjälpa dig att skapa en marknadsplan och att välja rätt kanaler för ditt företag baserat på var din målgrupp befinner sig i köpresan. Vi chansar inte, vi tar strategiska beslut grundade på analys och kunskap.

Med oss som partner kan du tryggt luta dig tillbaka och fokusera på det du kan bäst – din kärnverksamhet. Vi tar ett helhetsgrepp kring din löpande marknadsföring vilket gör att du sparar både tid och resurser samt slipper eventuell huvudvärk. Samtidigt som din marknadsföring ger dig resultaten du förtjänar.

Är du också redo att ta ditt B2B-företag till nästa nivå?

Kontakta Daniel så berättar han mer om vad vi kan göra för dig.