fbpx

Vad vi gör

Google ads för B2B

Google Ads är världens största digitala annonseringsverktyg som tillhandahålls av Google. B2B-företag kan använda Google Ads för att skapa och köra annonser i Googles sökmotor och på andra webbplatser. Google Ads gör det möjligt för B2B-företag att rikta annonser till potentiella kunder baserat på nyckelord som de söker efter samt andra faktorer som plats och intressen. Det som skiljer Google Ads från de organiska resultat som finns på Googles sökmotorer är att via Google Ads kan du köpa dig topplacerade resultat på Google på utvalda nyckelord som är relevanta just för er att synas på och betala endast när någon klickar på din annons.

01

Hur vi jobbar

Google Ads erbjuder oss ett brett utbud av annonstyper som lämpas sig olika beroende på vad man har för målsättning med annonseringen. Vårt samarbete inom Google Ads inleds alltid med ett uppstartsmöte där vi identifierar nyckelord som vi ska fokusera på och därefter sätter vi tydliga mål för annonseringen. När vi har dessa bitar på plats väljer vi ut vilka typer av annonser vi kommer att jobba med. Nya kampanjer och annonser skapas upp och optimeras i ett nytt eller befintligt Google Ads-konto. Optimering av kampanjer och annonser sker löpande.

02

Målbild & resultat

Google Ads är en av de bästa källorna till både leads och ökad försäljning. Utifrån dina affärsmål sätter vi en tydlig strategi och levererar mätbara resultat. Målbilden är att skapa lönsamma kampanjer utifrån målsättning och få ut maximal effekt av er annonsbudget.

För att ni enkelt ska kunna följa upp resultatet skapar vi en kundanpassad rapport där ni kan se relevanta KPI:er och statistik.

Kundcase

Ett varumärke som når
nya höjder

Läs mer här

Är du också redo att ta ditt B2B-företag till nästa nivå?

Kontakta Daniel så berättar han mer om vad vi kan göra för dig.