fbpx

Vad vi gör

SEO för B2B

SEO är ett samlingsbegrepp för olika aktiviteter man gör för att optimera en hemsida eller en e-handel så att den syns högt i en sökmotors sökresultat. Därigenom kan man få en större andel av trafiken som kommer från relevanta sökningar på det man erbjuder. Idag är SEO en avgörande faktor i marknadsföringen för de flesta företag. Vi är en SEO B2B-byrå som hjälper företag att synas bättre online.

01

Hur vi jobbar

Sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete och därför inleds alltid vårt samarbete med ett uppstartsmöte där vi samlar in all nödvändig information i form av relevanta sökord, konkurrenter etc för vårt framtida arbete. Efter vårt möte gör vi sedan en sökordsanalys för att säkerställa att vi arbetar med rätt typ av sökord. Vi gör även en siteanalys för att se vad som behöver förbättras på hemsidan. Efter detta påbörjas sedan vårt löpande arbete med hemsidan för att stärka synligheten.

02

Målbild & resultat

Målet med insatserna är att driva mer relevant trafik till hemsidan för att på så vis skapa fler affärsmöjligheter för er. För att ni enkelt ska kunna följa upp resultatet skapar vi en kundanpassad rapport där ni kan se relevanta KPI:er och statistik. Är ni ett B2B-företag som vill ha hjälp av en erfaren seo B2B-byrå är ni varmt välkomna att kontakta oss. 

Kundcase

Ett varumärke som når
nya höjder

Läs mer här

Är du också redo att ta ditt B2B-företag till nästa nivå?

Kontakta Daniel så berättar han mer om vad vi kan göra för dig.