fbpx

Vad vi gör

Webbdesign för B2B-företag

Webbdesign har stor betydelse för kundupplevelsen och bidrar till mer försäljning och ett starkare varumärke. En genomtänkt webbdesign gör det tydligt och användarvänligt för dina besökare och hjälper dem komma vidare i köpprocessen, samt stärker helhetsintrycket av ditt varumärke och företag.

01

Praktiskt

Webbdesignen ska bidra till en bättre upplevelse för dina besökare och kunder och tydligt bidra till att förmedla vilka ni är, vad ni står för och vad ni erbjuder. Själva webbdesignen avser hantverket att ge en webbplats en grundläggande grafisk design som oftast styrs av märkspråk. Till det hör att bestämma storlekar på och placering av ytor, typografi, färgskalor, manér eller stil för bilder, ikoner, logotyper och andra grafiska element.

02

Hur vi jobbar

Vi börjar alltid med ett uppstartsmöte med uppdragsgivaren för att lyssna in önskemål kring utseendet, webbens uppbyggnad samt vilka funktioner som behöver finnas på plats. Utifrån er målgrupp, ert erbjudande och varumärkets kärna skapar vi en design som går i linje med ert varumärke. Uppdragsgivaren får oftast ge exempel på webbsidor de gillar och inte gillar, samt motivera varför de tycker så. När vi har all information designar våra Art directors en mock-up och säkerställer att alla nödvändiga funktioner finns med, alltid med användarvänlighet i fokus. När mockup-designen är klar presenteras den för uppdragsgivaren och vi lyssnar in eventuella ändringar och önskemål innan projektet går vidare till webbutveckling och byggandet av site.

03

Målbild & resultat

Målsättningen är att företagets visuella identitet ska genomsyra hela designen där alla grafiska element samsas i en användarvänlig och tilltalande webbplats, som tar kunderna framåt i köpresan. Resultatet blir en genomtänkt design som representerar företaget och varumärket på ett korrekt sätt, som tydligt förmedlar vad man kan förvänta sig av företaget.

Kundcase

En historia
fylld med äventyr

Läs mer här

Är du också redo att ta ditt B2B-företag till nästa nivå?

Kontakta Daniel så berättar han mer om vad vi kan göra för dig.