fbpx

Nyheter

“Adgrowth har verkligen förmågan att sätta sig in i sina kunders verksamhet och målbild”

Cotec Labs är ett ledande oberoende testcenter för korrosionsprovning av analys och ytskikt, med kunder över hela världen. Företaget är en del av Proton Group och de gick tidigare under namnet Proton Technology, men i samband med deras nu fristående webbplats ändrade man företagsnamn till Cotec Labs – för att underlätta för sina kunder och förtydliga sitt erbjudande.

Vi fick i uppdrag att ta fram Cotec Labs nya webb där vi tog fram strukturen, designen och innehållet för att sedan utveckla och bygga plattformen. Vi tog en pratstund med deras VD, Stefan Gustafsson Ledell, om samarbetet, slutresultatet och känslan igenom projektet.

Vad var den främsta anledningen till att ni investerade i en ny webbsida?

– Vi beslutade att ta ett helhetsgrepp kring vårt varumärke och uppdatera vår logotyp och grafiska profil, samtidigt som vi bytte namn från Proton Technology till Cotec Labs. I samband med det föll det naturligt att vi behövde en ny webb som återspeglar vårt nya utseende och varumärke.

Vilken är den största skillnaden jämfört med tidigare?

– Det är som natt och dag. Nu har vi fått en webb som är helt anpassad för företaget vi vill vara och det vi vill kommunicera, samtidigt som upplevelsen för våra kunder och besökare blivit mycket bättre. Nu är det tydligt att vi är ett globalt företag och att vårt testcenter är ett av de största inom vårt område i Europa.

 

På vilket sätt underlättar er nya webb för era kunder? 

– Vår webb ska fungera som en hub och säljkanal där vi på olika sätt kan få kunden att komma närmare ett beslut. Vi har verkligen försökt sätta oss in i hur våra kunder både vill och behöver använda vår plattform, och sen förverkligat det. Det ska vara enkelt att hitta det man söker och framförallt enkelt att samarbeta med oss. Som exempel kan jag nämna den avancerade sökfunktionen som Adgrowth byggt, som ligger på startsidan. Här kan våra kunder på ett mycket enkelt sätt söka direkt efter rätt standard och provningsmetod utifrån sina krav. Hur smidigt som helst!

Hur är det att samarbeta med Adgrowth och vad har varit det bästa hittills?

– Det fungerar jättebra, vi vill ju vara ett premiumföretag där kundservice står i centrum, och det tycker jag verkligen att Adgrowth har levererat i det här arbetet. Det har varit en tydlig och nära kommunikation hela vägen, från projektledare till utvecklarna. Adgrowth visade upp stor förståelse för vår verksamhet och vad som är bäst för våra kunder. Hade de inte satt sig in i vår verksamhet så noggrant som de gjorde hade slutresultatet aldrig blivit så här bra.

 

Slutligen, skulle du rekommendera andra B2B-bolag att samarbeta med Adgrowth?

– Absolut! Adgrowth är både flexibla, professionella och har verkligen förmågan att sätta sin in i sina kunders målbild och vilja. Dessutom är de väldigt trevliga och kul att jobba tillsammans med. Det gör stor skillnad när man har roligt längs vägen.

Läs vårt case med Cotec Labs

Besök coteclabs.com

Är du också redo att ta ditt B2B-företag till nästa nivå?

Kontakta Daniel så berättar han mer om vad vi kan göra för dig.