fbpx

Nyheter

En skalbar, driftsäker och försäljningsdrivande e-handel

Strands Group AB designar och tillverkar fordonstillbehör med stort fokus på fordonsbelysning från det egna varumärket Strands Lighting Division, med ett brett sortiment och återförsäljare över hela världen.

Adgrowth fick i uppdrag att skapa en skalbar, driftsäker och försäljningsdrivande e-handel. Projektet är lanserat och vi passade på att ställa några frågor till Matilda Artursson, vid tiden för uppdraget marknad & säljkoordinator på Strands Group AB.

Varför valde ni att investera i en ny webb och e-handel?

– Strands Lighting Division är Europas snabbast växande varumärke i branschen och marknadsföring har alltid varit en utav våra styrkor. Vi har idag över 113.000 följare på Instagram som ett exempel, och Strands Lighting Division arbetar alltid med funktion, prestanda och design i allt vi gör. Vi både vill och vågar gå först med en ständig passion för att förändra marknaden, och för att öka igenkänningsfaktorn och återspegla varumärket även via webben var det dags för en rejäl uppgraderad webb och e-handel, säger Matilda Arthursson.

Matilda tycker att samarbetet har fungerat väldigt bra och att Adgrowth varit otroligt lyhörda längs hela projektet. Hon berättar att hon har fått en tydlig inblick i varje steg genom täta avstämningar och uppdateringar, och förklarar:

– Vår mission är att boosta våra kunders passion och vi ville att dem ska få uppleva exakt det på vår nya webb. Jag kan stolt säga att den nya webben är något helt utöver det vanliga, det är numera en webbplats som andas allt som Strands Lighting Division står för – ”Feel the passion for every driver every day”.

Matilda poängterar att deras återförsäljare är jätteviktiga för dem och att Strands största fokus är att ge ut information om produkterna – för att underlätta återförsäljarnas arbete och försäljning. Med det som utgångspunkt har Adgrowth skapat nya och bättre funktioner som gör hemsidan så användarvänlig som möjligt.

Vidare berättar hon att alla återförsäljare över hela världen nu kan logga in och använda webbplatsen för att lägga beställningar, se lagerstatus och annan viktig information, något som endast svenska återförsäljare hade access till tidigare, och fortsätter:

– Nu kan återförsäljarna även hitta det de söker betydligt enklare än tidigare. Vi har bland annat en ny, innovativ filtreringsfunktion på vår kategorisida där användaren till exempel kan välja om de endast vill se E-godkända produkter, en viss kulör på LED eller ADR-godkända produkter. Dessutom kan man numera enkelt se produkternas olika längder, storlekar och LED-kulörer genom en knapp vi kallar “finns i fler varianter”, vilket gör allt mycket tydligare och enklare.

Matilda tycker att samarbetet har fungerat väldigt bra och att Adgrowth varit otroligt lyhörda längs hela projektet. Hon berättar att hon har fått en tydlig inblick i varje steg genom täta avstämningar och uppdateringar, och förklarar:

– Vi har kunnat sitta tryggt i båten under hela projektet med vetskapen om att Adgrowth har full koll. Vi är väldigt nöjda med samarbetet och vi har fått en fantastiskt fin webb som vi är både glada och stolta över.

Skulle du rekommendera andra företag att jobba med Adgrowth?

– Ja! Adgrowth är en proffsig byrå med oerhört kompetent personal inhouse. Allt har flutit på helt smärtfritt utan problem. Om ett litet hinder upptäckts har Adgrowth snabbt presenterat en genomtänkt lösning. Jag kan varmt rekommendera Adgrowth som partner åt B2B-bolag som vill ta nästa steg.

Avslutningsvis hintar Matilda om att det kommer hända mycket saker för Strands Group AB under 2023. Hon berättar att det kommer dyka upp fler funktioner på webben och en hel del nya innovativa produktnyheter, och avslutar:

– Vi både vill och vågar gå först med en ständig drivkraft att förändra marknaden. Utan vår passion är vi ingenting. Den är vår bakgrund och hjälper oss ta nya kliv in i framtiden.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa
ditt B2B-företag med digital
marknadsföring?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan ta ditt B2B-företag till nästa nivå.