fbpx

Nyheter

Ett resultat som sträcker sig över hela Sverige

Ställningsdepån är leverantör av två av marknadens bästa ställningssystem: HANA modulställningar och det egna varumärket Super 9. Med ställningar som täcker alla behov vid fasadarbeten & industri- och underhållningsprojekt var ambitionen att nå ut till fler som värderar bra förutsättningar. Under våren 2021 anlitade Ställningsdepån Adgrowth som partner för sin digitala marknadsföring – och sedan dess har försäljningen ökat avsevärt!

Adgrowth påbörjade sitt arbete med Google Ads och SEO i april 2021, med primärt fokus på att öka synligheten för varumärket HANA. Idag har antalet leads för Ställningsdepån ökat med 128% jämfört med första halvåret förra året.

John Nilsson, ansvarig säljare på Ställningsdepån, bekräftar att både antalet offertförfrågningar och försäljningssiffrorna ökat stadigt sedan Adgrowth påbörjade sitt arbete.

– Vi märker av stora förändringar, speciellt på försäljningen. Vi får betydligt fler offertförfrågningar via vår hemsida nu än tidigare. Vi kan även konstatera att vi numera får förfrågningar från hela Sverige och inte nästan uteslutande från närområdet som det var tidigare. Vi har alltid varit starka i södra Sverige, men nu har vi kunder i hela landet ända upp till Kiruna, med en väsentlig ökning från Uppsala och uppåt.

Framtidsvisionerna för Ställningsdepån är höga och John ser entusiastiskt på framtiden och förklarar:

– Vi har stora ambitioner och vill växa så mycket som möjligt. Vårt mål är att kunna nå ut ännu mer till hela Sverige och kunna erbjuda fler depåer runt om i landet. Det här är bara början.

Att samarbetet med Adgrowth fungerar bra syns på resultatet, men John framhåller även att han är nöjd med samarbetet på flera plan.

– Det märks att Adgrowth verkligen har gjort sin research och satt sig in i vår affär. Samarbetet fungerar utmärkt och jag är väldigt nöjd med Adgrowth som partner. Dels jobbet de lägger ner och resultaten de levererar, men även att det är ett gäng sköna människor som verkligen vet vad de pratar om. Det gör att jag känner mig trygg och kan lita på att de gör det som är bäst för oss.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa
ditt B2B-företag med digital
marknadsföring?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan ta ditt B2B-företag till nästa nivå.