fbpx

Vad vi gör

E-handel

En bra e-handel som levererar resultat består av flera faktorer. Förutom en genomtänkt UX-design behövs en hög teknisk funktionalitet och ett fungerande ekosystem av tjänster kopplat till din e-handel. Våra specialister är experter inom WooCommerce och bygger skalbara e-handelsplattformar, med de standarder som efterfrågas inom B2B, så som stöd för olika valutor, flerspråkigt stöd och kundspecifika prislistor.

Integrationer

Vid behov skapar vi integrationer mot affärssystem som till exempel Visma, Navision eller liknande. Det gör att du kan synkronisera dina inkommande ordrar från e-handeln till ditt affärssystem eller synkronisera ditt saldo från affärssystemet till din e-handel. Vi använder alltid WordPress som CMS och WooCommerce som e-handelsplattform, vilket ger dig som kund stora möjligheter och hög kostnadseffektivitet tack vare att det är en OpenSource-lösning.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur våra specialister kan hjälpa dig att utveckla din digitala försäljning, via en funktionell och användarvänlig e-handelsplattform.

Vill du veta mer om e-handel för B2B?

Läs mer här

Kundcase

En skalbar, driftsäker
och försäljningsdrivande e-handel

Läs mer här

Är du också redo att ta ditt B2B-företag till nästa nivå?

Kontakta Daniel så berättar han mer om vad vi kan göra för dig.