fbpx

Vad vi gör

Sociala medier-content för B2B

Content betyder innehåll och är ordet vi använder för att beskriva inlägg på sociala medier. Det utförs i form av text, bild, ljud, grafik, rörlig bild och annat du ser på sociala medier, oftast i en kombination med varandra. Vi skapar content som hjälper ditt B2B-bolag att vara relevant i några av dagens mest välbesökta plattformar.

Det content som skapas ligger också till grund för annonsering genom så kallade social ads.

01

Praktiskt

Vi hjälper dig att ta fram en strategi, planerar, skapar och publicerar content som är väl anpassat för de sociala medier som är relevanta för att nå din målgrupp. Primärt skapar vi content anpassat för Facebook, LinkedIn eller Instagram.

Vi utgår alltid från befintlig varumärkesplattform, kommunikationsmanual eller playbook och de grafiska riktlinjer som finns för att skapa en enhetlig kommunikation i samtliga av ditt företags kanaler.

02

Hur vi jobbar

Att det content som syns i dina kanaler hålls aktuellt är viktigt. Därför är nära dialog med regelbundna avstämningar en självklar del av vårt content-arbete. Det ger oss också chans att gemensamt utvärdera våra insatser och att löpande planera för kommande perioders innehåll, beroende på vad som händer inom ert företag.

Sammantaget innebär ett content-arbete att vi säkerställer att din närvaro på sociala medier är uppdaterad och konsekvent med relevant innehåll som är intressant för din målgrupp.

Kundcase

Ett lysande varumärke med stark digital närvaro

Läs mer här

Är du också redo att ta ditt B2B-företag till nästa nivå?

Kontakta Daniel så berättar han mer om vad vi kan göra för dig.