Webb & E-handel

E-handel

En bra E-handel gör det enkelt för era kunder och potentiella kunder att göra affärer med er. Vi har lång erfarenhet inom både B2C & B2B E-handel.

För att en e-handel ska leverera resultat och bli en konkurrensfördel i er verksamhet krävs det att många pusselbitar faller på plats. Allt från bra design och UX till bra teknisk funktionalitet och fungerande ekosystem av tjänster kopplat till er e-handel. På AdGrowth har vi samlat specialister inom alla dessa områden under vårt tak för att kunna leverera en komplett och fungerande lösning till företag som vill utveckla sin digitala försäljning. Det gör att vi blir en effektiv och snabbfotad partner till dig som kan ta ett helhetsansvar för slutleveransen och inte bara en leverera en pusselbit i det du behöver för att lyckas.

För att alltid ligga i framkant avsätter vi dessutom 10% av vår arbetstid till innovations och utvecklingsarbete för att alltid kunna leverera lösningar som tar er till nästa nivå. Vi vill inte bara ge er en bra grund att stå på, vi vill finnas med och utveckla den tillsammans med er

Vi på AdGrowth har god erfarenhet av både B2B och B2C e-handel och förstår de olika logikerna som kännetecknar dessa två världar. Vi använder alltid WordPress som CMS (Content Management System) och WooCommerce som e-handelsplattform ni vi bygger e-handels lösningar då vi ser stora fördelar i att låta våra uppdragsgivare ha tillgång till alla möjligheter som dessa OpenSource lösningar ger.

I de flesta fall där vi levererar en e-handelslösning står vi också för drift och support av lösningen och den digitala marknadsföringen. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa er.

Kan vi hjälpa dig?

Behöver ni hjälp med er digitala närvaro men vet inte vart ni ska börja? Kontakta oss så kan vi hjälpa er vidare. KONTAKTA OSS

Alla tjänster inom

Webb & E-handel

01
Webb

Webb som är förankrad i er affär och som hjälper er mot era mål.

Läs mer
02
E-handel

En e-handel som konverterar och ger affärer.

Läs mer
03
Drift & Support

En helhetslösning för säker drift och support för din webb.

Läs mer

Våra case

Utforska våra case

Vill du veta mer om våra kundcase?