fbpx
ARVIDSSONS

Anrik aktör
intar den moderna
marknaden

Tjänster

  • Webb
  • E-handel
  • Grafisk identitet
  • Copywriting
  • Strategi
  • Marknadsföring

Arvidssons är ett textilföretag som sedan 1949 förvaltat den skandinaviska tidlösa designtraditionen. Med huvudfokus på egna och unika mönster erbjuder Arvidssons textilier, gardiner och heminredning skapat av skickliga svenska designers med inspiration från naturen.

Lösning

– Ny grafisk profil
– Ny webb med förbättrad UX-design
– Smidigare bokningssystem
– Strategisk kommunikationsplan
– Digital marknadsföring

“Jag har stor respekt för Arvidssons historia, hantverk och människorna bakom. Därför valde jag att sätta deras egna mönster i fokus. Därav blev designen clean, med en nertonad färgpalett och eleganta seriff-typsnitt.”

- Alla Jönsson Lanevska, Art Director AdGrowth

70 års textilhistoria designad för framtiden

Arvidssons har nu förtydligat sitt varumärke med uppdaterad logotyp och ett helt nytt grafiskt formspråk. Vi har byggt en komplett e-handelsplattform som är integrerad med Arvidssons affärssystem. Det gör det möjligt att bedriva både D2C och B2B-försäljning med en hög ÅF-funktionalitet genom smarta integrationer.

Varumärket Arvidssons är nu redo för den moderna marknaden utan att släppa sin historia och kärleken till design.

Modern marknadsföring
möter tidlös design

AdGrowth sköter idag den digitala marknadsföringen för Arvidssons – med fokus på synlighet och varumärkeskännedom via Google Ads och Facebook. Arbetet pågår löpande och är en viktig del av Arvidssons resa framåt.

Vill du också
ta nästa steg?

Vi har hjälpt flera företag med branding, e-handel och marknadsföring. Kontakta Daniel Iivari så berättar han hur vi kan hjälpa dig till ökad lönsamhet.

Quickview

Close

Categories