Elcenter
Förstklassig
varumärkesfilm

Elcenter AB är ett elteknikföretag som arbetar mot kommunala och statliga uppdragsgivare samt mot det privata näringslivet och privatpersoner. Vi började arbeta tillsammans 2018 och skapade då deras webb. Nu tog vi nästa steg på resan för att stärka Elcenters arbetsgivarvarumärke.

Tjänster

Filmproduktion - Foto - Webbdesign - Copy

Uppdrag

Tillsammans med Elcenter hade vi en workshop för att spika vad vi ville förmedla och hur. Gemensamt kom vi fram till en plan som skulle ta avstamp i en riktigt bra varumärkesfilm. Vi tog ett helhetsansvar och ledde den kreativa processen. Det gjorde vi genom att ta fram inspirationsmaterial samt referenser och skapade utifrån det en vision, idé och synopsis.

Förarbetet gjordes tillsammans med våra vänner på produktionsbolaget Stommer Studios. Med sin skicklighet och precision såg de sedan till att rätt känsla fångades och höll i den praktiska processen kring inspelningen.

Kreativ process:

– Konceptutveckling
– Storyboards
– Manus
– Rekning av inspelningsplatser
– Medverkande
– Uppbyggnad av miljöer
– Teknikförberedelser
– Detaljschema för varje scen

Praktisk process & utrustning:

– Kamera: Arri Alexa Mini LF
– Objektiv: Atlas anamorfiska
– Genomarbetad klippning
– Skräddarsydd ljudbild & musik
– Färgkorrigering
– Färgläggning

Filmproduktionsbolaget Stommer Studios

Filmfotograf (DOP) – Josef Ingmår
Regissör – Jonathan Swartling
Ljudtekniker – Carl Jirestedt
Ljusmästare – Kalle Lundin
Ljudläggare – Hannes Schönberg

ELCENTER
Resultat

Elcenter AB har idag en förstklassigt producerad varumärkesfilm som visar och tydliggör deras företag samt arbetssätt. Det ger företaget rätt förutsättningar att attrahera kunniga elektriker som delar företagets vision.

Det jag gillar och uppskattar med AdGrowth är först och främst att de har alla resurser inhouse, oavsett om det är SEO, Ads, design, texter eller varumärkesarbeten finns all kompetens på ett ställe. Det jag även uppskattar är att det alltid varit en projektledare som varit med oss under hela resan. Vi slipper prata med flera olika personer och förklara läget om och om igen. Nu kan jag vända mig till Erik och han vet vad det handlar om. Deras arbete har hjälpt oss att positionera oss på marknaden och underlätta för våra kunder genom en bra e-handel.

""

Anders Åström
Liftexperten

Våra case

Utforska våra case

Vill du veta mer om våra kundcase?