Mattlandet
Ökad försäljning med
bibehållen lönsamhet

”Bortsett från en ökad trafik till både hemsida och butik har vi även fått nya kunskaper och utvecklat ett framtidstänk som vi inte hade innan.”

Vem önskar inte att få sin matta måttbeställd och skräddarsydd? Med Mattlandet är detta möjligt, även när du beställer via deras e-handel! Mattlandet är ett marknadsledande företag som inte enbart har trevlig och kompetent personal, de har även en gedigen erfarenhet inom mattbranschen. Sedan start 1969 har Mattlandet sålt mängder av mattor och golv till privatpersoner och företag runt om i landet. Idag innefattar verksamheten fem huvudgrupper; lösa mattor, trägolv, laminatgolv, vinylgolv och heltäckningsmattor samt tillbehör och läggningsservice. Utöver på deras e-handel hittar du dem även i Göteborg i deras fysiska butiker.

Tjänster

Google Ads - SEO

mattlandet-bild-case2
Uppdrag

När vi påbörjade samarbetet med Mattlandet skedde en stor del av deras marknadsföring utanför den digitala världen. Idag hjälper vi kunden med deras digitala försäljning genom såväl Google Ads som SEO. Samarbetet mellan AdGrowth och Mattlandet som nu har pågått under några år har ständigt följt en positiv utveckling som gynnat kundens affär. Framförallt har lönsamheten och den digitala försäljningen ökat genom deras e-handel. 

Eftersom det är viktigt för såväl oss på AdGrowth som för Mattlandet att samarbetet ska vara lönsamt samt att tillväxten sker i en sund och hälsosam takt har vi en tydlig plan framåt för att nå dessa mål. Samarbetet har genererat i att vi idag fungerar som en extern marknadsavdelning åt kund.

Mattlandet
Resultat

Dubbelt upp
På 2 år har deras digitala försäljning ökat med mer än det dubbla. 

Nya försäljningskanaler
Vi har identifierat och sjösatt helt nya försäljningskanaler som stått för en kraftig och lönsam tillväxt.

Samarbetet har fungerat mycket bra. Regelbundna uppföljningar och kontroller både via personlig kontakt och digitalt har gett oss en stor trygghet. Personalen hos AdGrowth är lyhörda och ser vad vi som kund kan bidra med för input som kan göra samarbetet bättre. Resultaten tycker vi talar sitt tydliga språk, då vi har fått en stor ökning av nya kunder till våra kanaler.

Utöver detta finns en genuin känsla hos alla vi varit i kontakt med. Bortsett från en ökad trafik till både hemsida och butik har vi även fått nya kunskaper och utvecklat ett framtidstänk som vi inte hade innan. AdGrowth har hjälpt oss på vägen mot ett ännu större fokus på det digitala. Tycker även att dem har drivit på i rätt lägen, lyssnat och förstått de gånger vi kommit med en synpunkt

""

Andreas Olsson
Mattlandet

Våra case

Utforska våra case

Vill du veta mer om våra kundcase?